Daca aveti putin iaurt in frigider, incercati aceasta prajitura

Daca esti in cautare de retete rapide si sanatoase de prajituri, aceasta este solutia perfecta pentru tine. Cu doar doua cani de iaurt si cateva ingrediente simple, vei obtine o prajitura cremoasa si delicioasa, fara faina si zahar.

Ingrediente si mod de preparare simplu

Pentru a pregati aceasta prajitura, vei avea nevoie de 4 oua, 40 de grame de amidon de porumb si, desigur, doua cani de iaurt (aproximativ 400 de grame). Procesul de preparare este extrem de simplu – toarna iaurtul intr-un castron, adauga ouale si amesteca totul cu un tel pana obtii un amestec omogen. Apoi, adauga amidonul cernut printr-o sita si amesteca bine.

Un desert delicios si versatil

Aceasta prajitura este perfecta pentru a fi servita alaturi de smantana sau inghetata, pentru a-i oferi un plus de savoare. Poate fi o optiune excelenta pentru o cina in familie sau pentru a fi inclusa in meniul unei petreceri. Cu textura sa cremoasa si gustul delicios, cu siguranta va fi apreciata de cei dragi.

Asadar, daca esti in cautarea unei retete rapide, sanatoase si delicioase, nu ezita sa incerci aceasta prajitura fara faina si zahar. Cu ingrediente simple si un mod de preparare usor, vei reusi sa impresionezi pe oricine cu acest desert delicios. Sa ai pofta!