„Am mare noroc că am dat de ea”, spune David Popovici despre prietena lui, Taisia. Uite cât de frumos vorbește campionul nostru despre tânăra de care e îndrăgostit.

David Popovici a făcut dezvăluiri fără precedent despre iubita sa, Taisia, și despre modul în care ea a reușit să se adapteze la programul solicitant al campionului nostru, atunci când acesta este plecat perioade lungi la competiţii.

### Sprijinul Necondiționat al Taisiei

David Popovici a mărturisit că nu a fost ușor pentru Taisia să înțeleagă și să accepte programul său strict de antrenamente și competiții, mai ales când este plecat cu săptămânile, uneori pe alt continent. Cu toate acestea, Taisia a învățat să îl susțină necondiționat, lucru care l-a ajutat pe David să se bucure de ceea ce face fără să se simtă vinovat.

„Nu a fost ușor pentru Taisia să-mi înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă susțină. Oricât de greu i-ar fi când plec cu săptămânile, pe alt continent, mă înțelege. Am mare noroc că am dat de ea. Asta mă ajută să mă bucur de ceea ce fac, să nu mă simt vinovat,” a declarat David în podcastul „Starea Naţiei”.

### Taisia în Trupa de Dans

Recent, Taisia a intrat într-o trupă de dans, ceea ce a adus o nouă dinamică în viața cuplului. Ea a făcut dans de performanță și a reușit să treacă o audiție importantă, ceea ce îi permite acum să urmeze un program serios de antrenamente.

„Acum două zile a intrat într-o trupă de dans. Ea a făcut dans de performanță, acum a dat o audiție, ceva mai serios. Acum, după ce a intrat, mi-a zis că începe antrenamentul la ora 1. Am înțeles și eu. O susțin, ea mă susține. Acum abia aștept să înceapă și ea acest regim de antrenament, o să încercăm să mâncăm mai sănătos, o voi implica și pe ea în viața de sportiv. O felicit cu această ocazie!” a spus David.

### Gestul Umanitar al lui David Popovici

Pe lângă realizările sale sportive, David Popovici se remarcă și prin gesturile sale umanitare. În acest an, el a decis să își doneze ziua de naștere pentru a ajuta cinci frați muzicieni să nu ajungă în stradă și să aibă o casă stabilă.

„Se apropie ziua mea, împlinesc 19 ani. Şi nu pot să nu mă gândesc la câte am realizat, la câte am învăţat din munca şi din parcursul meu de până acum, dar mai ales că mereu, mereu, lângă mine au fost doi părinţi care au putut să îmi ofere tot ceea ce am avut nevoie pentru a face performanţă. Pentru că, fără susţinere, un copil nu poate excela, oricât şi-ar dori de mult,” a afirmat David.

Pentru ca cei cinci frați să își poată urma pasiunea fără nesiguranța zilei de mâine, este necesară strângerea sumei de 45.000 de euro. Iniţiativa fundaţiei al cărei Ambasador este David Popovici îşi propune să le ofere liniştea unui cămin al lor şi şansa de a avea propriul drum către lumea muzicii.

Cei cinci tineri muzicieni, care au obținut peste 100 de medalii, sunt Andrei, care cântă la vioară și a absolvit Conservatorul; Matei și Bogdan, care studiază pianul și trec în anul II la Conservator; și Teodor și David, care sunt în clasa a XII-a la canto clasic, respectiv chitară, pregătindu-se pentru aceeaşi facultate.

„Pentru toată rezilienţa, pasiunea pentru muzică şi puterea acestor băieţi, de care nu mulţi dintre noi am fost capabili, de mici copii – eu aleg să cred că îi putem ajuta, împreună. Avem nevoie să strângem 45.000 de euro pentru ca o casă a lor să devină punctul lor de stabilitate, pentru totdeauna,” a mai spus David.