Jignită şi umilită după ultima intervenție estetică. Apariția ei a stârnit multe, multe reacţii dure!

Daniela Gyorfi a decis să răspundă criticilor după ce a fost acuzată de utilizatorii rețelelor sociale că ar fi recurs la intervenții estetice!

Fanii au avut dificultăți în a crede că artista nu a apelat la chirurgie estetică, iar după ce adevărul a fost dezvăluit, multe persoane s-au întrebat cum ar arăta Daniela Gyorfi fără machiaj.

La 55 de ani, Daniela Gyorfi arată extraordinar, însă unele comentarii negative online au sugerat că s-ar fi supus unor proceduri estetice. În realitate, situația este diferită!

Artista a optat pentru tehnici non-invazive și se consideră „de modă veche” pentru că preferă să posteze imagini fără filtre, spre deosebire de multe alte vedete.

Daniela Gyorfi a explicat: „Mi-e jenă să o spun, dar nu am intervenții estetice la față, acestea sunt vizibile. Am făcut doar proceduri non-invazive. Am avut trei intervenții la sâni și, din cauza luminii și a rujului, buzele mele par mai mari. Dacă ai buzele mai subțiri, aplici mai mult ruj. Nu folosesc filtre la poze; sunt de modă veche.”

În plus, Daniela Gyorfi are un motiv de bucurie, având în vedere că a aflat că va primi o moștenire de peste 100.000 de euro. Acești bani provin de pe urma unui teren care a fost al bunicilor mamei sale.

În urmă cu cinci ani, artista a început procedurile pentru a recupera despăgubirile pe care mama ei ar fi trebuit să le primească, după ce pe terenul respectiv s-a construit ceva. După moartea mamei sale acum nouă ani, Daniela nu era la curent cu această moștenire.

„Este vorba despre un teren care a aparținut bunicilor mamei mele. Mama a depus toate documentele necesare pentru a primi despăgubirea, dar, când a murit, nici măcar nu știam despre această moștenire. Am colectat toate actele și am colaborat cu o firmă de avocatură specializată în retrocedări. După cinci ani, am reușit să obțin banii”, a declarat Daniela Gyorfi pentru Antena Stars.

Artista a adăugat că, deși ar fi fost fericită să primească o sumă și mai mare, având în vedere că pe teren se afla și o casă, este mulțumită de rezultat. „Orice sumă primită este binevenită. Nu cred că cineva ar spune că nu vrea 100.000 de euro. M-aș fi bucurat dacă mama ar fi fost încă în viață și ar fi văzut că am reușit să recuperăm ce era al ei.”

Mama Danielei Gyorfi a decedat în 2013, după ce a fost diagnosticată cu un cancer pulmonar avansat, care s-a răspândit și la ficat, și a suferit de mai multe afecțiuni, inclusiv diabet și o paralizie a picioarelor. Daniela a fost alături de mama ei până în ultimele clipe, și a suferit profund din cauza pierderii, mai ales că femeia nu a apucat să-și vadă nepoata crescând.