Eva Măruță face bani mai mulți decât românii angajați cu acte în regulă! La doar 9 ani câștigă aproape cât un director.

Eva Măruță are venituri impresionante! Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță câștigă lunar aproape cât un director, iar suma pe care o încasează din rețelele de socializare este semnificativă.

Expusă din copilărie lumii showbizului, Eva a fost constant în preajma părinților ei, la evenimente, emisiuni și activități artistice. Această expunere timpurie a contribuit la dezvoltarea interesului ei pentru domeniul artistic și la familiarizarea cu centrul atenției.

Succes notabil după rolul din „Tati, Part-time”
Cariera Evei a prins avânt considerabil după ce a obținut rolul principal în filmul „Tati, Part-time”, alături de Alex Bogdan. Lansată la începutul anului, această producție a dominat Box Office-ul românesc timp de patru săptămâni, aducându-i Evei o popularitate considerabilă. După acest succes, Eva a început să fie invitată la diverse interviuri și emisiuni TV, consolidându-și astfel reputația.

Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, are o prezență puternică în mediul online, cu o comunitate de aproximativ 600.000 de urmăritori pe TikTok. Potrivit estimărilor disponibile, Eva câștigă peste 250 de euro pentru fiecare postare, iar cu aproximativ zece postări pe lună, veniturile sale se ridică la aproximativ 2.500 de dolari lunar.

Eva a sărbătorit recent ziua de naștere în Spania
Pe 23 iulie, Eva a împlinit nouă ani, iar familia ei i-a pregătit o surpriză specială în timpul vacanței lor în Spania.

„La mulți ani, Eva! Îmi amintesc momentul în care am aflat că sunt însărcinată, prima dată când te-am văzut și te-am ținut în brațe, primii tăi pași… Timpul trece repede și deja ești o fetiță mare, dar pentru mine vei rămâne mereu puiul meu. Să rămâi mereu sinceră și bună. Te iubim!”, a scris Andra în mediul online.

„Fiecare zi în care tu descoperi lumea este o zi de recunoștință pentru noi. Tu și David ne-ați adus atâta bucurie. La mulți ani Eva, fiica mea curajoasă și bună!”, a transmis și Cătălin Măruță pe Facebook.

Cum a ajuns Eva să joace în „Tati, Part-time”
La doar 9 ani, Eva Măruță și-a debutat în actorie cu rolul principal în filmul „Tati, Part-time”. Lansarea ei în această industrie a stârnit multe comentarii. Într-un interviu din aprilie, Andra a explicat cum a fost aleasă fiica ei pentru acest rol.

„Totul a venit natural, fără presiune din partea noastră. Producătorii filmului au observat TikTok-urile spontane pe care Cătălin le făcea cu Eva și astfel s-a născut propunerea. Scenariul a fost creat având-o pe Eva în minte, bazându-se pe percepția lor despre ea. Așadar, totul a decurs firesc și nu am planificat noi acest lucru. De la naștere, atât Eva, cât și David au fost expuși la televiziune, filmări și concerte, crescând într-un astfel de mediu”, a declarat Andra într-un interviu pentru VIVA!.