Are 70 de ani, dar arata spectaculos. Acesta este secretul siluetei Anastasiei Lazariuc: „Exista niste reguli…”

Anastasia Lazariuc, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania si Republica Moldova, impresioneaza publicul nu numai prin talentul sau muzical, ci si prin aspectul sau fizic impecabil. La varsta de 70 de ani, artista nu pare sa fi imbatranit deloc si se mandreste cu o silueta de invidiat. Care este secretul sau? Anastasia Lazariuc a dezvaluit cateva dintre regulile pe care le respecta pentru a-si mentine forma fizica si frumusetea de-a lungul timpului.

Respecta regulile pentru a-ti mentine frumusetea

Anastasia Lazariuc a impartasit cateva dintre regulile pe care le respecta pentru a ramane in forma si a arata mereu impecabil. Cantareata a subliniat importanta cunoasterii propriului corp si a nevoilor acestuia, precum si a unui stil de viata activ. Inspirata de exemplul mamei sale, care a fost mereu activa si energica, Anastasia a invatat ca secretul unei siluete de invidiat consta in miscare si alegeri alimentare sanatoase.

Alimentatie echilibrata si activitate fizica constanta

Unul dintre secretele Anastasiei Lazariuc consta in adoptarea unei diete echilibrate si variate. Cantareata a marturisit ca nu mananca niciodata trei feluri de mancare la o masa, preferand sa aleaga un singur fel care sa fie potrivit pentru ea. De asemenea, artista sustine ca a invatat de la mama sa cum sa combine alimentele pentru a obtine un aport nutritiv optim si a evita depunerea de grasime in organism.

Pe langa alimentatia sanatoasa, Anastasia Lazariuc acorda o mare importanta activitatii fizice. Inspirandu-se din exemplul mamei sale, care obisnuia sa spuna ca cine se trezeste devreme, departe ajunge, artista isi mentine un program de miscare constant, care ii ajuta sa-si pastreze tonusul muscular si sa arate impecabil la varsta de 70 de ani.

Anastasia Lazariuc demonstreaza ca frumusetea si sanatatea nu au varsta si ca respectarea unor reguli simple poate face diferenta in mentinerea unei siluete de invidiat.###