Oana Radu, acuzată că are o relaţie amoroasă cu un bun prieten de-al fostului soţ. Totul a ieşit acum la iveală

Cătălin Dobrescu a abordat recent subiectul noului partener al Oanei Radu, în contextul separării lor. În toamna anului 2023, Oana Radu a anunțat în mod oficial despărțirea de Cătălin Dobrescu, după trei ani de căsătorie. După separare, Oana Radu a inițiat patru procese împotriva fostului soț, iar cei doi nu au reușit să ajungă la un consens privind bunurile comune și alte detalii.

Oana Radu a declarat într-o emisiune televizată că relația lor a fost una „toxică și abuzivă”. Potrivit afirmațiilor sale, antrenorul de fitness ar fi avut comportamente infidele, agresive atât fizic cât și verbal și ar fi profitat de resursele financiare ale cântăreței.

Recent, Cătălin Dobrescu a reacționat, negând acuzațiile și susținând că Oana Radu continuă să-l urmărească, în ciuda dorinței lui de a trăi în liniște. El a declarat că nu a avut nicio implicare în evenimentele ulterioare despărțirii și că nu a făcut niciun fel de amenințări.

„De nouă luni de zile, această persoană mă urmărește. Am înțeles că vrei să îți faci reclamă și să fii în centrul atenției, dar eu am plecat și nu m-am mai întors. Nu am făcut nimic, nu am trimis mesaje, nu am amenințat pe nimeni. Sper ca aceste atacuri să înceteze, vreau să mă concentrez pe cariera mea și pe viața mea. Mă deranjează când cineva care știe adevărul vorbește altceva. Sunt foarte supărat, am ales să nu răspund, dar situația devine inacceptabilă. Există persoane care mă judecă fără să cunoască adevărul și mă consideră rău intenționat”, a spus el într-o postare pe Instastory.

În plus, Cătălin Dobrescu a avertizat că va face publice mai multe detalii despre casa din București și despre relația sa cu Oana Radu, în cazul în care aceasta va continua să vorbească despre el. De asemenea, el a exprimat dezaprobarea față de noul partener al cântăreței, afirmând că i-ar fi rușine în locul acestuia pentru că Oana Radu continuă să vorbească despre el. „Chiar dacă fostul meu partener a fost alături de mine, acum este altceva. Să aveți grijă amândoi, dar nu ai respect”, a adăugat Cătălin Dobrescu.