A tăcut cât a tăcut, dar nu a putut să se mai abțină. Laura Cosoi, pusă la zid fără oprire, din cauza faptului că are patru copii

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară luni, 29 iulie, când a adus-o pe lume pe micuța Aida. Artista este extrem de fericită și așteaptă cu nerăbdare să o aducă acasă, unde Aida va avea ocazia să-și întâlnească surorile mai mari.

### Critici și Întrebări Privind Decizia de a Avea Patru Copii

În ciuda bucuriei imense pe care o simte, Laura a fost nevoită să facă față unor critici legate de decizia ei de a avea patru copii. Recent, înainte de a naște, artista a discutat despre întrebările frecvente pe care le primește de la cei din jur, care îi cer să clarifice dacă va mai avea alți copii. Laura a subliniat că acest subiect este foarte personal și că întrebările insistente i se par neplăcute.

„Este o decizie foarte personală și nu cred că ar trebui să fie subiect de discuție pentru alții. Fiecare familie își cunoaște limitele și dorințele. Pentru noi, a fost un vis să avem o familie numeroasă și suntem extrem de fericiți că am reușit să-l îndeplinim”, a declarat Laura într-un interviu recent.

### O Familie Numeroasă, un Vis Împlinit

Laura și soțul ei au visat dintotdeauna la o familie numeroasă, iar dorința lor a devenit realitate. Deși inițial nu credea că va mai avea oportunitatea de a fi din nou însărcinată, mai ales la vârsta de 42 de ani, dorința soțului ei de a avea încă un copil a fost împlinită. Acum, familia lor este completă cu venirea pe lume a Aidei.

„Nu mi-am imaginat că voi mai avea șansa să fiu din nou însărcinată, dar dorința soțului meu de a avea încă un copil a fost foarte puternică. Acum, cu Aida alături de noi, simt că familia noastră este completă și sunt extrem de recunoscătoare pentru asta”, a adăugat Laura.

### Bucurie și Așteptări

Laura Cosoi este nerăbdătoare să o aducă pe Aida acasă și să o prezinte surorilor ei mai mari. Este un moment special pentru toată familia, care așteaptă cu entuziasm să o primească pe cea mai nouă membră.

„Aida este un dar minunat și suntem toți foarte entuziasmați să o aducem acasă. Surorile ei abia așteaptă să o cunoască și sunt sigură că vor fi foarte protectoare și iubitoare cu ea”, a spus Laura.

Laura Cosoi continuă să inspire prin dedicarea ei față de familie și prin capacitatea de a gestiona criticile cu grație și încredere. Venirea pe lume a Aidei marchează un nou capitol plin de fericire și iubire în viața familiei Cosoi.