Carmen Harra, previziuni incredibile despre Kate Middleton. Ce se întâmplă cu prințesa de Wales: “Codul ei de viata nu o ajuta foarte mult…”

Carmen Harra a discutat despre starea de sănătate a lui Kate Middleton și a făcut aluzii și la relația ei cu Prințul William. Ea a prezis și a vorbit despre posibilele dificultăți în familia regală a Marii Britanii.

Recent, familia regală a trecut prin momente dificile, după ce Kate Middleton a făcut public vineri seara un diagnostic extrem de grav, anume cancerul.

Această perioadă dificilă a stârnit diverse speculații și zvonuri, în special din cauza absenței printesei de Wales din spațiul public în ultimele luni.

Carmen Harra a făcut predicții despre diagnosticul primit de Kate Middleton și despre posibilele provocări în căsnicia ei cu Printul Moștenitor.

Ea afirmă că boala cu care se confruntă Kate Middleton va evolua, dar este optimistă că va depăși acest obstacol datorită puterii și ambiției sale remarcabile.

În ceea ce privește căsnicia cu Printul William, clarvăzătoarea susține că cei doi au trecut prin momente dificile, dar au o legătură extrem de solidă, având amândoi cifra 2 în destin.

“In momentul in care intre doi oameni a aparut o ruptura, o tradare, e tot un fel de divort. Foarte greu se reconstruieste relatia. Oamenii cu functii importante nu renunta asa usor, daca ar fi fost oameni de rand, Kate si William ar fi divortat. La ei e mai greu, dar iata ca un divort nu poate insemna doar o hartie la notar.

Lovitura luata de Kate este dramatica! Cancerul ei, in intuitia mea, este destul de progresiv! Ii doresc sa se recupereze pentru ca are trei copii, a intrat intr-o familie grea.

Ea are o legatura karmica cu William, ei doi nu intamplator s-au cunoscut, au cifra 2 in destin.

Codul ei de viata nu o ajuta foarte mult, dar exista posibilitatea sa treaca peste aceaste incercare. Ii doresc din inima sa fie bine. A facut o interventie chirurgicala majora, nu avem coordonatele problemei, dar este un suflet bun.

Ea s-a nascut o fata simpla, dar s-a nascut sa ajunga aici. Ea si William s-au mai intalnit intr-o alta viata”, a spus Carmen Harra in emisiunea sa.