Drama neștiută a lui Marcel Andrei de la Insula Iubirii, sezonul 8. Prin ce a trecut ispita masculină

Marcel Andrei a făcut un pas curajos și a împărtășit cu publicul povestea sa de viață emoționantă. În cadrul emisiunii „Insula Iubirii”, el i-a dezvăluit Mariei detalii importante despre copilăria sa și dificultățile prin care a trecut.

Publicat de Redacția A1.ro, pe 26 iulie 2024, ora 16:02, cu actualizare la 16:46

Galerie

Marcel Andrei și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor | Antena 1

Nu ratați episoadele „Insula Iubirii” duminica la 20:00 și luni și marți la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY!
Urmăriți premiera sezonului nou „Splash! Vedete la apă” joi și vineri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.
România se pregătește pentru meciul Maccabi Tel Aviv – FCSB miercuri, 31 iulie, de la 21:00, live pe Antena 1 și AntenaPLAY!

Printre ispitele masculine care au captat atenția în sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii” se numără Marcel Andrei, un bărbat de 31 de ani cunoscut pentru carisma și sinceritatea sa. În interacțiunile sale cu Maria, iubita lui Dani, Marcel a demonstrat un interes deosebit și a folosit toate resursele pentru a-i influența relația cu partenerul ei.

Marcel Andrei a petrecut mult timp alături de Maria în Thailanda, făcând gesturi romantice, inclusiv aducându-i micul dejun în fiecare dimineață.

În discuțiile cu Maria, Marcel a ales să fie deschis despre dificultățile din copilărie. El i-a povestit cum a fost nevoit să plece de acasă la o vârstă fragedă după ce părinții săi au emigrat și s-au despărțit, ceea ce l-a marcat profund.

În plus, Marcel a dezvăluit că înainte de a deveni barman și chelner în Insulele Canare, a lucrat timp de cinci ani în armată. Tatuajele sale, pe care le-a făcut pentru a se simți aproape de familie, reprezintă elemente importante din viața sa, inclusiv numele membrilor familiei și un simbol militar.

„Am plecat de acasă de la 15 ani. Părinții mei lucrau ca gardieni publici, dar după ce au considerat că salariul nu era suficient, au plecat din țară și s-au despărțit. De atunci am rămas singur. Tatuajele mele sunt o amintire a familiei, pentru că am lucrat în armată și am vrut să păstrez legătura cu cei dragi, chiar și când eram departe”, a spus el în cadrul emisiunii.

După ce a părăsit cariera militară, Marcel a decis să își reinventeze viața, lăsând barba, făcând tatuaje și optând pentru un look scurt. Acum, în Tenerife, se simte ca acasă, având o rețea de prieteni și oameni apropiați care îl sprijină.