Carmen Brumă a făcut un anunț important. Nimeni nu se aștepta la asta. „Încă îmi tremură mâna pe telefon”

Carmen Brumă, în vârstă de 47 de ani, a făcut un anunț important referitor la parcursul său academic. Partenera lui Mircea Badea a fost acceptată la programul de master în nutriție al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, reușind să obțină un loc la buget. Carmen s-a clasat pe locul 15 din 91 de candidați.

„Încă simt emoțiile după afișarea rezultatelor. Astăzi am devenit oficial masterandă în nutriție la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București. Am reușit să fiu acceptată fără a plăti taxe, ceea ce mă face extrem de fericită. Examenul a fost dificil, cu o concurență acerbă, aproape trei candidați pe loc”, a declarat Carmen Brumă pentru Spectacola.ro.

Carmen Brumă a concurat cu absolvenți ai Facultății de Medicină și Farmacie pentru a obține un loc în programul de master.

„Mulți dintre cei care au participat erau absolvenți ai Facultății de Medicină și Farmacie. Eu nu am terminat Medicina, dar am studiat intens pentru acest examen. Am avut emoții mari și mi-am dorit foarte mult să reușesc. Acum, sunt încântată să încep această nouă etapă din viața mea. A fost o perioadă dificilă, am învățat neîntrerupt în ultima lună. Că am obținut un loc fără taxă este pur și simplu fantastic. Ar fi fost o reușită mare și dacă intram pe locurile cu taxă.

Faptul că am reușit să intru la buget, în primele 15 din 91 de candidați, este cu adevărat uimitor! Scuzați-mă că mă laud, dar am investit multă muncă și efort în acest proiect și sunt foarte fericită pentru realizarea mea. Voi continua să savurez această reușită încă câteva zile. Yey!” a mai adăugat Carmen Brumă.