Ce meserie ar fi avut Răzvan Simion dacă nu ar fi fost prezentator TV. Mama sa își imagina o altă cale profesională

Răzvan Simion a dezvăluit la „Super Neatza” cum își imagina mama lui că ar fi fost cariera sa ideală și cum a reacționat când a aflat că el dorea să urmeze o carieră în televiziune.

**Răzvan Simion a explicat că mama sa visa să devină stomatolog, datorită părului său impecabil din adolescență, care i-ar fi făcut o recomandare excelentă pentru această profesie.**

Când avea aproximativ 16 ani, Răzvan și Dani au anunțat familiile lor despre decizia lor de a urma cariere în radio și televiziune, după succesul pe care l-au avut cu emisiunile lor de radio. În timp ce mama lui Dani a fost mai sceptică, mama lui Răzvan a fost susținătoare și încrezătoare în alegerea fiului ei.

Răzvan a povestit cu umor: „Dacă nu aș fi urmat televiziunea și aș fi devenit stomatolog, așa cum visa mama, probabil că aș fi fost și un bun meteorolog. La acea vreme, după câteva emisiuni de radio foarte populare, ne-am dat seama că acesta este drumul nostru și am anunțat acasă. Mama lui Dani a fost puțin rezervată și a spus că ne va ‘pedepsi’, dar mama mea a spus că știe ce facem și ne-a susținut, admirându-ne frizurile.”

**Răzvan a adăugat că, la acea vreme, și-a făcut freza cu peria, având o freză care îi plăcea și care îi completa aspectul de star de televiziune.**

Când a fost întrebat de Florin Ristei dacă avea aspirații de stomatolog, Răzvan a răspuns amuzat: „Aveam dinți frumoși, un zâmbet strălucitor și o freză deosebită.”