Dovada că Bianca și Robert de la Insula Iubirii s-au împăcat, după circul din Thailanda. E ca în telenovele!

În ultima ediție a „Insula Iubirii”, am asistat la un conflict intens între Robert Braia și Bianca Mitroi. Recent, însă, au apărut dovezi că cei doi au reușit să își rezolve neînțelegerile, fiind văzuți împreună într-o vacanță.

După tumultul din reality show-ul din 18 iulie, care a inclus un incident destul de grav, în care Robert a fost acuzat că ar fi aruncat pisicile Biancăi de la balcon, cei doi au fost eliminați din competiție. În ciuda acestor probleme, imagini recente sugerează că relația lor s-ar fi îmbunătățit.

Bianca și Robert, eliminați în episodul de duminică, 28 iulie, par să fi lăsat în urmă conflictele, având în vedere că au fost surprinși împreună într-o vacanță. Imaginile publicate arată că cei doi s-au relaxat în aceeași locație și s-au fotografiat în ipostaze similare, ceea ce sugerează o reconciliere.

După ce au fost primii eliminați din show-ul din Thailanda din cauza scandalurilor recente, Bianca și Robert au decis să acorde o nouă șansă relației lor. În prezent, competiția continuă cu noi concurenți, iar cei interesați de evoluția show-ului pot urmări emisiunea pe Antena 1 de luni până miercuri, la ora 20:30, și duminica seara, la ora 20:00. De asemenea, emisiunea este disponibilă și pe platforma AntenaPlay.