Cum și-a cunoscut Elena Lasconi actualul soț, după divorțul dureros de la 22 de ani

În urmă cu ceva timp, Elena Lasconi a relatat că l-a întâlnit pe actualul ei soț, Cătălin Georgescu, într-un curs de engleză la British Council. Fosta jurnalistă a avut anterior un mariaj care a durat patru ani, din care a rezultat o fiică, Oana. În prezent, Elena se confruntă cu un scandal major, după ce fiica ei a acuzat-o de homofobie.

Deși Elena Lasconi se află într-o perioadă dificilă, având conflicte cu fiica sa, soțul ei, Cătălin Georgescu, este alături de ea, oferindu-i susținere și dragoste necondiționată. Cătălin a venit în viața Elenei într-un moment de mare nevoie, atunci când ea a cerut ajutor divin pentru a găsi iubirea.

Elena a descris cum l-a cunoscut pe Cătălin Georgescu, avocat de profesie, la un curs de engleză, într-o perioadă complicată a vieții sale. După un divorț dureros, Cătălin a ajutat-o să regăsească încrederea în iubire. Înainte de această relație, Elena s-a căsătorit la 18 ani, a devenit mamă la 20 de ani și a divorțat la 22 de ani.

Elena și Cătălin s-au căsătorit pe 30 iunie 2012, într-o ceremonie deosebită. Mireasa a purtat straie populare, iar nunta a fost una memorabilă, reflectând tradițiile și cultura românească. Elena a subliniat că a fost extrem de fericită și mândră de moștenirea sa românească, care a influențat toate detaliile nunții.