Mircea Radu, dezvaluire despre relatia cu Andreea Marin: “Esti mai frumoasa in realitate decat la televizor

Fostul prezentator al emisiunii „Din dragoste”, Mircea Radu, a fost invitat de Andreea Marin în cadrul show-ului său de la TVR 2. Cu această ocazie, Mircea Radu a dezvăluit că, în perioada în care Andreea Marin activa la TVR Iași, el era profund îndrăgostit de ea.

Mircea Radu a împărtășit că, împreună cu colegii săi de la Televiziunea Română, se gândea cum ar putea avea ocazia să o întâlnească pe Andreea Marin. De asemenea, el a povestit cum s-au întâlnit în cele din urmă.

Confesiunea a fost făcută în cadrul emisiunii „Nu există nu se poate”.

Mircea Radu a povestit cum a avut ocazia să o cunoască pe fosta soție a lui Banica Jr.: „Eram deja angajat la Televiziunea Română, la secția de știri, într-un loc numit editare, unde erau suspendate trei televizoare. Te vedeam pe ecranul TVR Iași, și erai cu adevărat o prezență remarcabilă. Toți băieții din redacție eram fascinați de tine și ne întrebam cine ești și cum am putea să te întâlnim.”

„Într-o dimineață, cineva a venit în redacție și ne-a spus: «Știți cine este în antecamera domnului Soloc (directorul Departamentului emisiunilor informative pe atunci)?» «Nu, cine?». «Este fata de la TVR Iași.» «Cine, Andreea?», am întrebat. M-am ridicat imediat, am mers la biroul respectiv și te-am văzut. Prima impresie a fost că erai chiar mai frumoasă în realitate decât la televizor.”