Naomi, fosta lui Florin Ristei, s-a întors recent din Anglia și a provocat surpriză :”intrat” peste el!

Naomi și Florin Ristei au fost un cuplu notabil în lumea showbizului până la sfârșitul anului trecut, când Naomi Hedman a decis să elimine toate postările care-l includeau pe fostul ei partener de pe rețelele de socializare. După despărțire, Naomi a plecat în străinătate pentru a-și continua cariera în muzică și modelling, în timp ce Florin și-a continuat activitățile în România. Recent, Naomi s-a întors în țară, iar CANCAN.RO a dezvăluit noul său drum profesional după perioada de absență. De această dată, Naomi nu mai este implicată în muzică, ci a ales o nouă direcție profesională.

Naomi și Florin Ristei s-au întâlnit în 2021 în cadrul emisiunii „X Factor” de la Antena 1, unde el era jurat, iar ea era concurentă. După o relație de aproape patru ani și o logodnă în 2020, perechea părea să fie una ideală. Totuși, visul fanilor de a-i vedea căsătoriți s-a spulberat când Naomi a șters toate urmele legăturii cu Florin de pe rețelele sociale la sfârșitul anului trecut.

După confirmarea separării, Naomi s-a întors în Marea Britanie pentru a-și continua cariera în muzică și modelling, în timp ce Florin a urmat alte direcții. Însă acum, Naomi a revenit în România și și-a schimbat complet direcția profesională. Ea va fi reporter în backstage la evenimentul „Beach, Please!”, unde va intervieva artiștii internaționali aduși pe litoralul românesc de Selly și echipa sa.

Printre artiștii cu care Naomi va discuta se numără Travis Scott, Anitta, Wiz Khalifa, Nle Choppa, 6ix9ine, Gucci Mane, Lil Pump și French Montana. Deși nu are experiență în jurnalism, fiind cunoscută ca model și cântăreață, suntem siguri că Naomi va face o treabă excelentă și îi dorim mult succes!

În altă ordine de idei, organizatorii evenimentului „Beach, Please!” au anunțat că biletele pentru ediția din 2025 sunt deja disponibile, cu un cost estimat de 10 milioane de euro, cu 30% mai scump decât anul acesta, deși lista artiștilor pentru viitor rămâne neconfirmată.