Încă o surpriză uriașă pentru Irinel Columbeanu. Cine a mai venit să îl viziteze

Irinel Columbeanu a avut parte de o vizită neașteptată! Fiica sa a sosit din Statele Unite pentru a-l vizita, dar surpriza nu se oprește aici.

**Dezvăluiri despre vizita recentă a lui Irinel Columbeanu**

În urmă cu câteva zile, Irina Columbeanu a venit în România pentru a petrece timp de calitate alături de tatăl ei. Însă, dintr-o dată, Irinel a avut parte de o altă surpriză plăcută: Ramona Gabor, sora sa, a venit din Dubai pentru a se reuni cu familia.

În această după-amiază, Ramona Gabor a fost întâmpinată cu căldură de Irinel, Irinuca și de nașul Matei Miko. Întâlnirea a fost emoționantă, cu Ramona și Irina îmbrățișându-se cu lacrimi în ochi, semn al dorului acumulat în timp. Reporterii au surprins acest moment special.

Ramona locuiește în Dubai, iar Irina s-a mutat în SUA în 2018. Irinel a fost vizibil emoționat de surpriza primită, îmbrățișând-o pe Ramona cu căldură înainte de a pleca împreună.

„Irina a venit așa cum mi-a promis, acum aștept să văd dacă va veni și Monica”, a spus Irinel cu câteva zile înainte de sosirea fiicei sale din America.

**Declarațiile Irinei Columbeanu la revenirea în România**

În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, Irina Columbeanu a făcut primele declarații după revenirea în România. Aceasta va rămâne în țară doar o săptămână, timp în care va petrece cu tatăl său, înainte de a se întoarce la Malibu, unde locuiește mama ei.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de această țară frumoasă! Sunt extrem de fericită și recunoscătoare că sunt din nou aici după șase ani. Acești ani au adus schimbări mari în viața mea, dar toate au fost pozitive și benefice.

Sunt recunoscătoare că am avut ocazia să mă stabilesc în America, dar sunt la fel de fericită că pot să revin în România și să îmi revăd tatăl și țara. Nu aș fi ajuns aici fără sacrificiile tatălui meu, care a făcut atât de multe pentru mine și familia noastră. Îi mulțumesc din suflet! El este generos, amuzant și înțelept”, a declarat Irina.