Neașteptat! Ce a făcut Laura Cosoi chiar înainte să meargă la maternitate

Laura Cosoi a adus pe lume o fetiță sănătoasă și a dezvăluit cu bucurie numele acesteia. Actrița și prezentatoarea TV este acum mama a patru fetițe și se bucură de fiecare moment al vieții sale.

Pe 29 iulie, Laura Cosoi a anunțat pe rețelele sociale venirea pe lume a micuței Aida, împărtășind emoția și fericirea cu fanii săi printr-o fotografie și un mesaj emoționant: „Aida. Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”

Laura și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au acum patru fiice, completând astfel familia lor. Noua venită a fost primită cu multă căldură de surioarele ei, Rita, Vera și Lara, care sunt extrem de încântate de venirea pe lume a micuței Aida.

Actrița și-a exprimat recunoștința și fericirea în fața prietenilor și susținătorilor, care au răspuns cu mesaje de felicitare. Nașterea micuței Aida marchează un nou capitol plin de iubire și împlinire pentru Laura Cosoi și familia sa.

Înainte de naștere, Laura a vizitat biserica pentru a se ruga, fiind cunoscută pentru credința sa profundă.

Numele Aida, de origine arabă, provine de la cuvântul „Ayda”, numele unei prințese etiopiene, și înseamnă „vizitator” sau „a se reîntoarce”. În interpretarea italiană, Aida se traduce prin „fericire”, iar în latină „a ajuta”. În tradiția africană, numele este asociat cu noțiuni precum „nobil”, „cadou”, „recompensă”, „distins” sau „de ajutor”. Numele Aida a devenit cunoscut în întreaga lume datorită operei „Aida” compusă de Giuseppe Verdi.