George Restivan lansează acuzații grave la adresa lui Silviu Prigoană! Fostul partener al Adrianei Bahmuțeanu tună și fulgeră!

### George Restivan lansează acuzații grave la adresa lui Silviu Prigoană

Recent, George Restivan și Adriana Bahmuțeanu au ales să se separe după o relație de mai bine de un an. Însă, de data aceasta, în centrul atenției a fost adus un detaliu legat de copiii foștilor parteneri. Totul a pornit de la o ceartă între fiul lui George Restivan și unul dintre copiii fostului cuplu Bahmuțeanu – Prigoană, ceea ce a escaladat până la intervenția Protecției Copilului din România.

### Detaliile conflictului

În data de 19 iulie 2024, Adriana Bahmuțeanu a anunțat public că relația cu George Restivan a ajuns la final. Cei doi au fost împreună timp de un an și trei luni. Pe Facebook, vedeta a transmis un mesaj prin care a explicat decizia separării, subliniind că relația a fost frumoasă și încheierea acesteia a fost cât se poate de amicală. Adriana Bahmuțeanu a mai precizat că nu are niciun regret și că au rămas în relații bune după despărțire.

### Incidentul cu Protecția Copilului

După separarea de vedetă, în spațiul public au apărut informații legate de băiețelul lui George Restivan și unul dintre fiii cuplului Bahmuțeanu – Prigoană. Se pare că fiul lui George Restivan a fost interogat de către Protecția Copilului din România fără acordul și știrea tatălui, în urma unei certe între băiat și unul dintre copiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană.

George Restivan a povestit că autoritățile au intervenit la solicitarea lui Silviu Prigoană, fără ca el să fie informat, ceea ce l-a determinat să ia măsuri legale.

### Declarațiile lui George Restivan

„Sunt deschis la orice firmă de avocatură care dorește să-i facă dreptate băiatului meu Blake și care este dispusă să ia autoritățile la întrebări pentru interogarea fără acordul meu a fiului meu.

Și, ca să fac lumină la capătul tunelului, domnul Prigoană după ce a ajuns Blake la el acasă cu băiatul mai mare al domnului Prigoană, atunci el a chemat autoritățile să vină la el acasă fără să fiu informat pentru că aș fi refuzat vehement”, a precizat George Restivan.

### Lupta cu autoritățile

Restivan a subliniat că intenționează să intenteze un proces împotriva autorităților române și că se află în căutarea unui avocat care să apere drepturile băiețelului său. El a adus și acuzații la adresa fostului soț al Adrianei Bahmuțeanu, menționând că Adriana a avut mereu lupte grele cu DGASPC Sector 3.

„Și doresc să mă fac înțeles o dată pentru totdeauna: eu nu am nimic cu Adriana și o iubesc și acum, dar eu am fost martor la luptele grele pe care le ducea cu DGASPC Sector 3 și era sabotată la orice mișcare pe care o făcea în lupta pentru dreptate și eram afectat pentru că nu i se făcea dreptate. Dar acum preiau eu torța mai departe pentru Blake”, a mai precizat bărbatul pentru Click.

### Concluzie

Situația tensionată dintre George Restivan, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană continuă să capteze atenția publicului. Acuzațiile grave și intervenția autorităților au adus o nouă dimensiune acestui conflict, iar viitorul proces ar putea aduce clarificări și rezolvări necesare. În acest context, cei implicați încearcă să navigheze printr-o perioadă complicată, fiecare având propria versiune și propriile priorități.