Naomi Campbell, dezvăluiri inedite despre cum și-a îndeplinit visul de a deveni mamă la 53 de ani

### Naomi Campbell, dezvăluiri inedite despre cum și-a îndeplinit visul de a deveni mamă la 54 de ani

Naomi Campbell, în vârstă de 54 de ani, a recunoscut recent într-un interviu acordat publicației britanice The Times că cei doi copii ai săi, o fiică și un fiu, au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

### Alegerea discreției

Supermodelul britanic a devenit pentru prima dată mamă în mai 2021, când a anunțat venirea pe lume a fiicei sale. În iunie 2023, Naomi Campbell a anunțat nașterea celui de-al doilea copil, un băiețel. La vremea respectivă, Campbell a preferat să nu dezvăluie dacă bebelușii s-au născut cu ajutorul unei mame surogat, deși multe indicii duceau către această posibilitate.

### Confirmarea publică

Acum, Naomi Campbell recunoaște deschis că a apelat la o mamă surogat pentru a-și aduce copiii pe lume, la fel cum au procedat și alte vedete de-a lungul timpului, precum Kim Kardashian, Cameron Diaz, Sarah Jessica Parker, Tyra Banks și Paris Hilton.

„Am știut dintotdeauna că într-o bună zi voi deveni mamă, este cea mai mare bucurie pe care mi-o puteam imagina”, a mărturisit Naomi. Ea povestește cum își încurajează toți prietenii să aibă copii: „Le spun tuturor: Faceți-o, nu mai stați pe gânduri!”

### Bucuria și discreția de a fi mamă

Deși bucuria de a fi mamă este imensă, Naomi Campbell dă dovadă de o discreție extremă în ceea ce-i privește pe copiii ei. Până acum, nu le-a dezvăluit numele și nici nu le-a arătat fața în public.

„Copiii mei sunt totul pentru mine. Asta m-a făcut să mă tem pentru viitor. Sper într-o lume mai bună pentru copiii mei. Sunt 110% prioritatea mea. Trebuie să fiu acolo pentru ei”, a declarat supermodelul.

### Un model de discreție și protecție

Naomi Campbell își protejează cu grijă viața personală și pe cea a copiilor săi, demonstrând că, indiferent de statutul de celebritate, unele lucruri sunt mult prea prețioase pentru a fi expuse publicului larg. Această alegere reflectă atât dorința de a-și proteja copiii de atenția nedorită, cât și preocuparea pentru un mediu sigur și stabil pentru cei mici.

### Concluzie

Naomi Campbell este un exemplu de determinare și devotament matern. Alegerea de a deveni mamă prin intermediul unei mame surogat nu doar că i-a permis să își îndeplinească visul, dar demonstrează și că, indiferent de circumstanțe, bucuria de a avea copii și responsabilitatea față de ei sunt priorități absolute. Povestea ei inspiră și încurajează multe alte femei să își urmeze dorințele de a deveni mame, indiferent de provocările pe care le pot întâmpina.