Cosmin și Ștefania au făcut pasul cel mare, la scurt timp după ce tânăra a părăsit „Casa iubirii”! Fanii i-au felicitat imediat

După ce a părăsit „Casa iubirii”, Ștefania a ales să nu se întoarcă în Italia, la familia ei, ci să se mute cu Cosmin în Timișoara. Se pare că această decizie a fost una inspirată, deoarece, conform spuselor lui Cosmin, Ștefania s-a adaptat extrem de repede la noul mediu.

Într-un live pe TikTok alături de Radu, Cosmin și Ștefania au împărtășit bucuria lor legată de modul în care s-au desfășurat lucrurile. Cosmin a fost plăcut surprins de adaptarea rapidă a Ștefaniei în noua ei locuință.

„Acum ne putem bucura de libertatea de a face ce vrem, când vrem și să ne întâlnim oricând dorim. E un lucru plăcut și surprinzător că s-a acomodat atât de repede. Mă așteptam să dureze mai mult,” a declarat Cosmin.

Deși părinții celor doi nu au o relație foarte strânsă, aceștia comunică atunci când vine vorba de discuții despre copiii lor și despre cum decurge relația acestora.

„Părinții noștri nu sunt foarte apropiați, dar, din câte știu de la mama mea, se înțeleg bine și ne susțin pe amândoi,” a spus Ștefania în timpul live-ului.

Cosmin a menționat și că a încercat să-i dovedească mamei Ștefaniei că fiica ei este bine îngrijită. „Mama ei a văzut în mine un om responsabil de la început și cred că asta îi oferă încredere și susținere. Am încercat să îi arăt prin gesturi mici că mă preocupă fericirea și bunăstarea ei,” a explicat Cosmin.

Ștefania a confirmat că mama ei are încredere totală în Cosmin, adăugând că aceasta nu își face griji pentru siguranța ei în relația cu el.