Dana Budeanu, oripilată de ţinuta purtată de Prima Doamnă a României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

Dana Budeanu a fost extrem de atentă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris și nu a putut trece cu vederea alegerea vestimentară a lui Carmen Iohannis.

Într-o postare recentă, creatoarea de modă Dana Budeanu a criticat-o pe prima-doamnă a României pentru ținuta aleasă pentru evenimentul de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. Conform lui Dana Budeanu, soția președintelui Klaus Iohannis nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor pentru o astfel de ocazie de amploare și abordarea sa vestimentară nu a fost adecvată.

Dana Budeanu, cunoscută pentru opiniile sale directe și controversate în domeniul modei, a lansat un atac acerb la adresa lui Carmen Iohannis după ce a văzut rochia albă aleasă de aceasta, completată de un pulover și pantofi cu toc pătrat. Deși prima doamnă a încercat să adopte o ținută elegantă, Dana Budeanu a criticat-o vehement pe rețelele sociale, considerând că ținuta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor pentru un eveniment internațional de asemenea amploare.

„Ce s-a întâmplat concret? A aterizat cu avionul privat la Paris? Bravo! Însă eu sunt pentru calitate! Intrați la Dior și Chanel, luați patru ținute de top și gata! Angajați un make-up artist la hotel și aia e! E Paris, nu orice oraș! Cum e posibil ca în 10 ani să vedem așa ceva? De 10 ani?”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Pe lângă critica ținutei, Dana Budeanu a sugerat că prima-doamnă a ratat oportunitatea de a impresiona și de a se evidenția în fața personalităților importante de la eveniment din cauza alegerii vestimentare necorespunzătoare.