Laura Cosoi a născut! A patra fetiță va purta numele Aida, iar actrița a dezvăluit cum a ales acest nume special

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară! La 42 de ani, celebra actriță și prezentatoare a adus pe lume o fetiță, completând astfel familia sa alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Cuplul, care mai are deja trei fiice: Rita, Vera și Lara, a primit cu bucurie venirea pe lume a celei de-a patra fiice.

În această dimineață, Laura a împărtășit cu fanii săi prima fotografie cu nou-născuta, însoțită de mesajul „Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”.

Chiar și în timpul sarcinii, Laura Cosoi a rămas activă și vizibilă, continuând să apară pe micile ecrane. De asemenea, actrița a declarat că a știut din timp numele și sexul copilului, datorită unei viziuni pe care a avut-o. A spus: „L-am visat și mi-a spus numele. Din ziua în care am născut-o pe Lara, am știut că dacă vom mai avea un copil, numele și sexul vor fi deja stabilite, nu am ales eu, ci copilul și Dumnezeu.”

În mesajul postat alături de prima imagine cu micuța, Laura a dezvăluit că numele ales este Aida. Deși detalii suplimentare despre naștere nu au fost furnizate, fanii sunt entuziasmați de noul membru al familiei.

Laura a menționat că, deși este mamă a patru fete, nu găsește că acest lucru ar fi greu. Ea explică: „Depinde cum ești obișnuit. Nu e greu, atâta timp cât te adaptezi schimbărilor. Copiii sunt la creșă, la grădiniță, am și timp pentru mine și mă pot bucura de viață.”

În afara vieții de familie, Laura Cosoi este cunoscută din serialul de comedie „Bravo, tată”, difuzat de Antena 1. Având în vedere sosirea micuței Aida, este de așteptat ca Laura să ia o scurtă pauză, dar va reveni curând pe micile ecrane.