Iulia Vântur, primele imagini de la nunta mult așteptată! Iubita lui Salman Khan a făcut declarații emoționante

Iulia Vântur a împărtășit recent cu fanii ei pe rețelele sociale primele imagini de la nunta prietenilor săi, însoțite de un mesaj plin de emoție. După ce a plecat din România acum mai bine de un deceniu, Iulia a reușit să-și construiască o carieră de succes în India și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Salman Khan.

Deși în România avea o carieră promițătoare, Iulia Vântur a decis să-și urmeze visul și să se mute în India. Aici, a reușit să obțină recunoaștere și să se impună în industria de divertisment, având parte de proiecte importante. Tot în India a găsit și dragostea alături de Salman Khan, cunoscutul actor de la Bollywood.

Recent, Iulia a publicat pe rețelele sociale o serie de fotografii și clipuri video de la nunta prietenilor săi. Aceste imagini oferă o privire asupra celebrării tradiționale indiene, plină de veselie și muzică. Însoțind postarea cu un mesaj emoționant, Iulia le-a transmis mirilor urări de fericire și iubire eternă: „Făcuți unul pentru celălalt! Sunt atât de fericită să fiu martoră la această zi… din ziua 1 pentru totdeauna împreună! Fie ca și călătoria voastră împreună să fie binecuvântată cu multă dragoste, bunătate, răbdare și distracție! Vă iubesc!”

În plus, relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost subiectul multor speculații, dar recent, Simona Kumar, o româncă stabilită în India, a clarificat cât de bine este primită Iulia în familia lui Salman. Se pare că mama actorului apreciază enorm contribuția Iuliei, considerând-o o influență pozitivă în viața fiului său și primind elogii pentru modul în care a reușit să-l aducă cu picioarele pe pământ.