Loredana, apariție răvășitoare în costum de baie la 54 de ani. Adevărul despre trupul artistei: „Tot frumoasă ai rămas!”.

Loredana a captat atenția pe internet cu o postare provocatoare, în care a împărtășit imagini în costum de baie, demonstrând că, la 54 de ani, arată spectaculos. Fanii au reacționat entuziast, admirându-i aspectul și tonusul fizic.

Cu o prezență activă pe Instagram, Loredana își ține urmăritorii la curent cu momentele importante din viața ei, chiar și în timp ce jonglează cu o carieră extrem de solicitată. Recent, artista a făcut senzație cu o serie de fotografii de pe litoralul românesc, unde a purtat un costum de baie albastru, completat de un caftan înflorat. Această ținută i-a scos în evidență silueta impecabilă și i-a adus numeroase complimente din partea admiratorilor.

Postarea a fost însoțită de mesajul „Litoral 2024”, iar reacțiile nu au întârziat să apară, fanii lăudându-i aspectul și întreținerea fizică excepțională.

În altă ordine de idei, Loredana a anunțat că nu va mai face parte din juriul noului sezon „X Factor”. Artista a explicat că, din păcate, nu poate accepta invitația din cauza angajamentelor sale multiple, inclusiv lucrul la un film de lungmetraj, lansarea unui nou album și organizarea concertului aniversar „Loredana „Forever”” de la Sala Palatului.