Andreea Bălan nu își dorește să se căsătorească cu Victor Cornea și a dezvăluit acum adevăratul motiv

Andreea Bălan a oferit detalii despre relația sa cu Victor Cornea și motivele pentru care nu consideră necesară căsătoria în acest moment.

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt împreună de aproximativ un an și, deși se confruntă adesea cu distanța din cauza programelor lor încărcate, artista reușește să își împartă timpul între familie, carieră și partener, având ca prioritate creșterea celor două fiice.

Într-o recentă discuție, Andreea a explicat că, în ciuda fericirii și împlinirii pe care le trăiește alături de Victor, căsătoria nu este momentan o prioritate pentru ea. Artista a subliniat că nu consideră că acest pas este necesar, având în vedere conexiunea profundă dintre ei și sprijinul constant pe care și-l oferă reciproc. Andreea a afirmat că, deși societatea pune accent pe căsătorie, pentru ei, iubirea este ceea ce contează cu adevărat.

„Unii consideră că este important să ne căsătorim, dar pentru noi, esențială este iubirea și legătura pe care o avem. Victor este într-o perioadă de succes profesional și nu are timp pentru altceva în afară de cariera sa intensă. Întrebările despre căsătorie sunt mai degrabă o presiune socială decât o nevoie reală a noastră,” a explicat Andreea într-un interviu recent.

La aniversarea celor 40 de ani, Andreea a spus că se simte extrem de împlinită și fericită, mulțumită și de susținerea pe care o primește din partea partenerului ei. „Liniștea și iubirea pe care le am acasă sunt cele mai importante pentru mine. Acest sentiment de securitate îmi permite să mă concentrez pe cariera mea și să strălucesc,” a declarat ea.

În ceea ce privește începuturile relației lor, Andreea a povestit că primul contact cu Victor a fost un mesaj pe Instagram legat de o postare despre spiritualitate. După acest schimb scurt de cuvinte, au început să comunice mai des și să se cunoască mai bine. „Am fost surprinsă să aflu că Victor este în top 100 mondial la tenis. Ne-am conectat rapid și am știut amândoi că avem aceleași intenții serioase,” a spus Andreea în cadrul podcastului „Te ascult” moderat de Ilinca Vandici.