Cât de mult a crescut fiica Elenei Udrea.Cum se distrează în vacanță alături de tatăl ei, Adrian Alexandrov.

Fiica Elenei Udrea, Eva Maria, se bucură de vacanța de vară alături de tatăl ei, Adrian Alexandrov. După ce a terminat grădinița în acest an, micuța se pregătește să înceapă școala în toamnă. În absența mamei sale, care este momentan în detenție, Adrian Alexandrov se asigură că Eva Maria are parte de o vacanță plăcută și de neuitat.

Recent, Adrian Alexandrov a postat pe rețelele sociale câteva imagini cu vacanța lor în Delta Dunării, arătând astfel cum își petrec timpul împreună.

Eva Maria a rămas în grija tatălui său încă din 2022, atunci când Elena Udrea a fost condamnată la șase ani și jumătate de închisoare. În prezent, Elena Udrea a ispășit doi ani din pedeapsă la Penitenciarul de Femei de la Târgșor și mai are aproximativ patru ani de stat în închisoare.

Fosta politiciană a criticat frecvent sistemul penitenciar pentru restricțiile privind vizitele, exprimându-și regretul că nu poate fi alături de fiica sa în momente importante ale vieții acesteia.

Într-o postare recentă pe Facebook, Elena Udrea a subliniat că, deși a dorit să fie alături de Eva Maria la absolvirea grădiniței, nu a putut participa la eveniment din cauza restricțiilor impuse de sistemul penitenciar.