Culiță Sterp, primele declarații despre conflictul dintre mama Geta și Daniela Iliescu

Culiță Sterp a decis să abordeze public tensiunile dintre mama sa, Geta, și iubita sa, Daniela Iliescu. Subiectul a devenit cunoscut după ce Mara Bănică a dezvăluit o conversație cu Daniela.

Chiar dacă Culiță și Daniela trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și au împreună un băiețel adorabil, relația dintre Daniela și mama lui Culiță a fost marcată de conflicte încă de la început, așa cum au recunoscut amândouă pe rețelele sociale.

Culiță Sterp a declarat într-o emisiune că fericirea sa provine din relația cu Daniela și din faptul că au un copil împreună: „Daniela și Milan înseamnă tot pentru mine. Sunt cea mai mare bucurie a mea și sunt recunoscător că am o familie atât de frumoasă. Am înțeles adevărata iubire acum, când am un copil. Dacă cineva nu are copii, îl sfătuiesc să aibă unul”, a spus Culiță în emisiunea lui Adiță Voicu.

Deși Culiță a găsit iubirea adevărată alături de Daniela Iliescu, el este conștient că relația dintre mama sa și iubita lui nu este perfectă. Artistul le-a cerut ambelor să încerce să rezolve conflictele pentru binele familiei și al copilului lor, care merită un mediu armonios.

„Vă rog să încercați, din respect pentru mine: Mamă, eu sunt copilul tău, Daniela, eu sunt partenerul tău. Încercați să vă înțelegeți cât mai bine posibil. Dacă nu reușiți, măcar să menținem o relație decentă. În 5 ani de când sunt cu Daniela, socrii mei nu m-au deranjat niciodată cu un cuvânt sau o acțiune. Nu am avut nicio problemă cu ei”, a adăugat Culiță.

Pe de altă parte, Daniela Iliescu a explicat că nu a avut niciodată o relație foarte apropiată cu mama lui Culiță, dar a respectat-o întotdeauna. Ea a subliniat că diferențele de mentalitate și educație dintre ei au influențat relația lor: „Nu am avut niciodată o relație extrem de apropiată. Avem programe și mentalități diferite, ceea ce poate duce la diferențe în gândire. Totuși, nu înseamnă că nu ne apreciem sau că nu ne vizităm. Este în regulă să nu fim extrem de apropiați; nu trebuie să avem o relație perfectă cu familia partenerului”, a declarat Daniela pe TikTok.