Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de trei ani, iar celebrul bucătar se gândește la momentul în care actrița îi va deveni soție

**Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru: Detalii despre nunta lor**

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu stabil și fericit, în ciuda diferenței de vârstă de 17 ani dintre ei. Într-un interviu recent, Cătălin a discutat despre planurile lor de nuntă și despre viziunea sa neconvențională privind meniul evenimentului.

Întrebat dacă va fi implicat în pregătirea mesei de nuntă, Scărlătescu a clarificat: „Cred că nunta ar trebui să fie o petrecere relaxată. Nu înțeleg de ce ar trebui să stăm rigidi și să așteptăm momentul servirii felurilor de mâncare. Vreau să fie ceva mai puțin formal, mai simplu și mai liber.” El a adăugat că nu este un fan al meniurilor tradiționale de nuntă și nu este sigur dacă sarmalele vor fi parte din oferta culinară, sugerând că preferă un bufet variat unde invitații să mănânce ce și când doresc.

Cătălin și Doina, care au o relație de aproximativ trei ani, se simt bine împreună și consideră că diferențele de mediu și experiență nu le-au afectat iubirea. Scărlătescu apreciază foarte mult partenera sa și recunoaște că s-a îndrăgostit mai repede decât se aștepta.

Doina, originară din Galați și stabilită în București pentru a-și urma visul de a deveni actriță, are o carieră în plină ascensiune. Relația ei cu Cătălin este stabilă și bine înțeleasă de familia ei. „Se înțeleg foarte bine”, a spus Doina despre interacțiunea dintre Cătălin și părinții ei, conform surselor de încredere.