Ți se rupe sufletul! Serghei Mizil dezvăluie motivul pentru care i-a tăiat mâncarea lui Irinel Columbeanu la restaurant

Serghei Mizil a vorbit despre motivul pentru care a ales să-l sprijine pe Irinel Columbeanu cu ocazia zilei sale de naștere în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Mizil a menționat că a fost profund impresionat de situația dificilă în care se afla fostul milionar, subliniind sentimentul de singurătate cu care acesta se confrunta.

În cadrul emisiunii difuzate duminică seară, Serghei Mizil, artist bine cunoscut în România, a fost întrebat despre mai multe subiecte, inclusiv despre relația sa cu Irinel Columbeanu. Mizil a rememorat un moment emoționant când a decis să fie alături de Columbeanu de ziua lui, observând că fostul om de afaceri nu mâncase de câteva zile.

Cunoscut pentru relațiile sale anterioare cu Romanița Iovan și Monica Gabor, cu care are o fiică, Irina, Irinel Columbeanu a trecut printr-o serie de dificultăți recente, inclusiv probleme de sănătate și dificultăți financiare. În 2023, Serghei Mizil a lansat un apel pentru ajutorul publicului, care a generat controverse în mediul online.

Denise Rifai l-a întrebat pe Mizil dacă îi este frică de sărăcie și dacă simte milă pentru Columbeanu. Mizil a răspuns că „desigur” îi este milă de Columbeanu, explicând că gestul său de a-i tăia mâncarea a fost făcut din dorința de a-l ajuta, nu din alt motiv. Mizil a precizat că nu a făcut acest lucru intenționat pentru a-i lua banii, ci dintr-o necesitate de a-l ajuta pe Columbeanu, având în vedere că fiica sa a observat dificultățile fostului milionar.

Serghei Mizil a fost dezamăgit să constate că, la ziua lui Irinel Columbeanu, au fost doar două persoane prezente, în contrast cu cercul său extins de cunoștințe și prieteni influenți care nu au venit. Mizil a fost impresionat de faptul că Irinel Columbeanu s-a simțit foarte apreciat pentru prezența mică a celor câțiva prieteni și a fiicei sale.

Prin urmare, Serghei Mizil a demonstrat că, în ciuda dificultăților prin care trece Irinel Columbeanu, a ales să-i ofere sprijinul său necondiționat.