Surpriza pe care i-a făcut-o Gina Pistol lui Smiley, de ziua lui de naștere

Fanii Ginei Pistol și ai lui Smiley au fost încântați de gestul special al vedetei de ziua de naștere a partenerului ei. Detalii despre aniversarea artistului și câți ani a împlinit sunt prezentate mai jos.

Gina Pistol i-a pregătit o surpriză deosebită lui Smiley cu ocazia zilei sale de naștere. Sărbătoarea a fost una memorabilă, petrecută alături de familie. Smiley, artistul îndrăgit, a sărbătorit alături de soția sa, Gina Pistol, și fiica lor, Josephine. Evenimentul a început de dimineață, cu multe surprize pentru artistul care a împlinit 41 de ani. Detalii suplimentare pot fi găsite în articolul nostru despre prezența lui Smiley la nunta lui Ianis Hagi și absența Ginei Pistol de la eveniment.

Gina Pistol a vrut să-i transmită soțului său urările de „La mulți ani” și prin intermediul rețelelor sociale. Astfel, ea a postat pe Instagram un clip simplu, dar plin de emoție, în care umbrele lor se sărutau. Mesajul „La mulți ani, iubitule” a fost apreciat de fanii cuplului.

Cuplul Smiley și Gina Pistol este împreună de peste opt ani și au o fetiță. În trecut, relația lor a fost discretă, dar pandemia a adus o schimbare, iar cei doi au început să împărtășească mai multe momente din viața lor. De asemenea, Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit pe 27 mai 2023 într-un eveniment elegant la Palatul Snagov, unde ceremonia civilă a avut loc în palat, iar cununia religioasă la Paraclisul de lângă. Seara a fost completată de o petrecere în sera din apropiere, cu mulți invitați celebri.