Motivul pentru care fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a venit în țară cu fiica ei

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, va vizita din nou România, după ce fiica lor a fost recent în vacanță acasă. Ramona Gabor, sora ei mai mică, a confirmat că Monica va ajunge în țară pentru a se întâlni cu Alina, sora lor cea mare. Ramona a menționat, de asemenea, că a avut ocazia să se reunească cu Mr. Pink, partenerul Monicăi, și a vorbit despre cum acesta a sprijinit-o în afaceri.

În prezent, Monica și Ramona Gabor trăiesc în străinătate, una în America și cealaltă în Dubai. Totuși, ele se întorc frecvent în România pentru a petrece timp cu Alina, sora lor mai mare.

Motivul pentru care Monica Gabor nu a însoțit-o pe fiica ei în România
Ramona Gabor, care a fost alături de nepoata ei în România, a dezvăluit detalii despre absența Monicăi Gabor. Într-un podcast al Teodorei Trandafir, Ramona a explicat că Monica nu a putut călători în România în perioada respectivă, dar a spus că aceasta plănuiește să vină în curând în vacanță în țară.

„În luna iunie, Monica nu a avut posibilitatea să călătorească, dar sunt convinsă că va reveni în curând. Ne bucurăm întotdeauna când ne reunim. Fiindcă eu călătoresc des, e imposibil să nu sar pe primul avion pentru a ne întâlni, oriunde ar fi”, a spus Ramona Gabor în cadrul podcastului.

Relația dintre Ramona Gabor și Mr. Pink
Ramona Gabor a discutat și despre relația sa cu Mr. Pink, partenerul Monicăi. Ea a declarat că este foarte apropiată de acesta și că împărtășesc multe interese comune. Ramona a subliniat că Mr. Pink a fost un mentor important pentru ea în domeniul afacerilor, chiar dacă au perspective diferite asupra riscurilor financiare.

„Sunt foarte apropiată de Mr. Pink. Am o relație bună cu amândoi cumnații, având în vedere că sunt mai orientată spre afaceri și libertate. Mr. Pink a fost un mentor valoros pentru mine în afaceri, deși el preferă investițiile mari, în timp ce eu mă concentrez pe o abordare graduală”, a adăugat Ramona Gabor.