Ce a răspuns Ilona Brezoianu atunci când a fost întrebată dacă își dorește copii. „E chiar o lipsă de respect

Ilona Brezoianu și Andrei au celebrat căsătoria religioasă pe 20 iulie, la o lună după cununia civilă. Evenimentul, la care au fost prezenți doar prieteni și familie, a fost organizat într-un cadru spectaculos care a fost pe placul mirilor. La scurt timp după nuntă, Ilona a fost întrebată despre posibilitatea de a deveni părinți.

Actrița a răspuns cu fermitate pe rețelele sociale, subliniind că întrebările despre planurile de a avea copii sunt nepoliticoase și pot fi dureroase. Ilona a îndemnat publicul să evite asemenea întrebări, explicând că nu este obligatoriu ca un cuplu să aibă copii imediat după căsătorie.

„Vă rog, evitați astfel de întrebări. Pot fi considerate lipsite de respect și pot atinge puncte sensibile. Nu este necesar ca după nuntă să urmeze imediat copii. Nu știm niciodată care sunt circumstanțele personale ale fiecărei persoane. Respectați intimitatea oamenilor și evitați comentariile de acest tip,” a scris Ilona Brezoianu pe InstaStory.

În urmă cu o lună, Ilona și partenerul ei, despre care a preferat să păstreze discreția, au realizat cununia civilă într-o ceremonie simplă și restrânsă, doar cu familia și câțiva prieteni. „Nu a durat mult să organizăm. A fost o ceremonie modestă, fără prea multe pregătiri. După aceea, am mers la un restaurant și atât. Am planificat totul din timp, dar nu am avut nevoie de o organizare extensivă. Am ales data cu o lună înainte pentru a găsi un loc disponibil care să ne convină,” a declarat Ilona Brezoianu într-un interviu la Știrile Antena Stars, conform Spynews.