“Nu sunt gravidă, sunt doar grasă!” Andra a vorbit, deschis, despre problemele ei cu greutatea

Andra a decis să pună capăt speculațiilor de pe internet legate de silueta ei și a clarificat într-un mod deschis că nu este însărcinată, ci doar… puțin mai plinuță. Artista a oferit aceste detalii într-un podcast realizat de Mihai Bobonete, colegul ei de juriu de la „Românii au talent”, unde a discutat deschis despre greutatea sa și a dezvăluit ce anume o deranjează în legătură cu comentariile oamenilor.

La cei 36 de ani, Andra a demonstrat din nou că este o persoană extrem de sinceră, chiar dacă acest lucru nu este întotdeauna în avantajul ei. În cadrul podcastului „DA BRAVO!”, artista a abordat cu umor subiectul kilogramelor în plus și a glumit despre întrebările frecvente legate de o posibilă sarcină. Soția lui Cătălin Măruță a recunoscut că se bucură de mâncare și a început să urmeze o dietă populară în prezent, cunoscută sub numele de „post intermitent”, conform LPF.

Andra a discutat despre greutatea sa și a afirmat că nu este vorba de sarcină, ci de o simplă acumulare de kilograme. „Mâncarea își pune amprenta pe burtică, iar de acolo poate părea că sunt gravidă. Când sunt la concerte și lumea mă felicită, eu le spun că sunt doar puțin mai plinuță și că prefer să fiu considerată grasă decât gravidă”, a declarat artista cu umor.

În ceea ce privește dieta, Andra a început să aplice metoda „intermittent fasting”, care presupune să nu mănânce după ora 6 seara. Această metodă de post implică o perioadă de 16 ore fără alimente, urmată de 8 ore în care sunt permise mesele.

Mihai Bobonete a apreciat talentul culinar al Andrei și a menționat cât de greu este să te abții de la mâncarea delicioasă preparată de ea acasă.