Ronald Gavril a dat cărțile pe față despre Anamaria Prodan.”Am zis ”ferească Dumnezeu să ai așa soție și așa iubită”

Ronald Gavril își schimbă perspectiva despre Anamaria Prodan: „Așa cum am văzut-o inițial nu era realitatea”

Ronald Gavril a făcut recent declarații despre relația sa cu Anamaria Prodan, explicând cum percepția sa despre ea s-a transformat odată ce a ajuns să o cunoască personal. În prezent, cei doi au o relație fericită și stabilă, fiind împreună de la sfârșitul anului trecut și trăind momente frumoase împreună.

Boxerul a povestit despre evoluția relației lor și despre schimbările de opinie pe care le-a avut. Deși la început avea o imagine negativă despre Anamaria Prodan din cauza scandalului în care era implicată cu fostul său soț, Laurențiu Reghecampf, acum lucrurile stau cu totul altfel. Ronald Gavril a recunoscut că inițial credea că Anamaria Prodan era exact așa cum era descrisă în presă, dar, după ce a început să o cunoască mai bine, și-a dat seama că aceasta nu corespunde deloc cu imaginea publică negativă.

Într-un podcast moderat de Anamaria Prodan, Gavril a spus: „În trecut, am avut o opinie foarte diferită despre tine, influențată de scandalurile mediatice. Credeam că nu ești genul de persoană pe care mi-aș dori-o în viața mea. Dar acum, după ce te cunosc cu adevărat, am realizat cât de greșită era acea impresie.”

Ronald Gavril a menționat că, în trecut, era de părere că Anamaria Prodan era o persoană dificilă și conflictuală, dar a înțeles acum că imaginea publică nu reflecta adevărata sa personalitate. Cei doi par acum foarte îndrăgostiți și fericiți împreună, iar diferența de vârstă de 14 ani dintre ei nu pare să fie un impediment.

În concluzie, Ronald Gavril a subliniat că experiența personală l-a ajutat să își revizuiască opinia și să aprecieze cu adevărat calitățile și caracterul Anamariei Prodan.