Andreea Ibacka, despre certurile cu Cabral. Vedeta a recunoscut motivul principal

Cabral și Andreea Ibacka sunt considerați unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz. Însă, acum 13 ani, mulți aveau dubii că relația lor va rezista. După o perioadă de adaptare și descoperire a micilor diferențe între ei, Andreea și Cabral au construit o familie frumoasă și acum râd amuzați când își amintesc de conflictele din începuturile relației lor.

Întâlnindu-se pe platourile de filmare, Andreea și Cabral au format o familie acum 13 ani, iar între timp familia lor s-a completat cu fetița Namiko și băiatul Tiago. În această perioadă, au avut și neînțelegeri, dar au reușit să se cunoască mai bine și să rezolve conflictele apărute.

De exemplu, la începutul relației lor, unul dintre motivele de ceartă era legat de obiceiurile lui Cabral, fost sportiv de performanță, care mânca repede și nu împărtășea niciodată mâncarea. Andreea, care obisnuia să guste din farfuria lui, a fost deranjată de această atitudine, asemănându-l pe Cabral cu personajul Joey din „Friends”, cunoscut pentru că nu își împărtășește mâncarea. Cabral i-a explicat ulterior că acest comportament era legat de perioada sa de antrenamente, unde a învățat să mănânce repede pentru a nu rămâne fără mâncare.

Andreea Ibacka a recunoscut și că, în trecut, a fost curioasă să afle cu cine conversa soțul ei și i-a verificat telefonul. Acum, ea râde de acest episod, explicând că a abandonat acest „sport” și că nu mai este preocupată de acest aspect. Își amintește cu umor cum l-a prins pe Cabral răsfoind telefonul și explicația sa improvizată despre cum a ajuns într-un mesaj vechi, datorită unui „accident” cu alarma telefonului.