Violeta Bănică, secretul fizicului fără cusur. Fiica Andreei Marin a dezvăluit ce face săptămânal pentru a avea un corp de invidiat

**Violeta Bănică a dezvăluit cum își menține forma fizică impecabilă**

Recent, Violeta Bănică a vorbit despre secretul din spatele formei sale fizice remarcabile. Fiica Andreei Marin a explicat în detaliu rutina sa de fitness și stilul de viață activ care contribuie la menținerea unei siluete de invidiat.

Într-un interviu recent, Violeta a împărtășit informații despre antrenamentele sale și activitățile sportive preferate. „Am practicat volei, fotbal, baschet, înot, badminton și călărie timp de șase ani fiecare. În prezent, fac volei o dată pe săptămână, iar rutina mea include și alergatul pe scări pentru a nu întârzie. Trăiesc o viață activă și dinamică, ceea ce îmi menține corpul în formă,” a declarat Violeta.

De asemenea, Violeta Bănică a vorbit despre relația sa cu fratele ei, Radu Ștefan Bănică. Deși nu s-au cunoscut bine până la vârsta de 13 ani, acum cei doi sunt foarte apropiați. „Sunt foarte mândră de fratele meu. Am realizat că ne avem unul pe altul și asta e cel mai important pentru noi,” a spus Violeta.

Aceste declarații oferă o privire asupra dedicării sale pentru sport și despre cum reușește să mențină o relație frumoasă cu familia.