Ce copilărie grea a avut Culiță Sterp! N-o să-ți vină să crezi prin câte greutăți a trecut artistul înainte să ajungă faimos

Culiță Sterp a oferit recent mai multe informații despre relația cu părinții săi și dificultățile din copilărie, dar a menționat și aspecte pozitive, precum soția sa și fiul lor, Milan. Întrebat despre planurile de a avea mai mulți copii, Culiță a spus că își dorește cel puțin trei și a lăsat deschisă posibilitatea ca în curând să aducă vești frumoase pe acest subiect.

În trecutul său, Culiță Sterp a avut parte de o copilărie dificilă. A povestit despre dificultățile cu care s-au confruntat în familie, inclusiv lipsurile de îmbrăcăminte, și cum, în ciuda vremurilor grele, acele experiențe au contribuit la formarea sa.

Culiță și-a amintit cum mergea la școală cu papuci uzati, iar copiii îl tachinau pentru aceasta. În ciuda acestor dificultăți, el consideră că acea perioadă a fost totuși frumoasă și a adus învățăminte importante.

Culiță a clarificat că are o relație bună cu tatăl său, în ciuda faptului că în trecut au existat neînțelegeri care au dus la distanțare. El a subliniat că îl respectă și îl iubește pe tatăl său și că menține legătura cu acesta, fără a-i judeca alegerile din trecut.