Ce s-a aflat despre sacrificiile pe care le-a făcut mama Geta. “Ne trimitea pe noi la magazin să cumpărăm o pâine și nu aveam bani și ne punea să…

Familia Sterp este cunoscută pentru autenticitatea și unitatea lor. Frații Sterp – Ileana, Culiță, Iancu și Geta – s-au distins fiecare în modul propriu și au câștigat aprecierea publicului datorită curajului și dedicării lor. Ileana Sterp a împărtășit recent câteva aspecte inedite despre familia sa.

Ileana Sterp a fost invitată la podcastul „În oglindă”, moderat de Mihai Ghiță, unde a discutat despre viața sa și despre familia sa. Recent, Ileana a devenit mamă pentru a doua oară și a povestit despre schimbările majore din viața ei. În plus, Ileana menține o relație strânsă cu frații ei.

– Ileana Sterp a devenit mamă de băiețel: „Dragostea mea…” – Primele imagini cu micuțul
– „Decizia de a ne despărți” – Detalii despre separarea și reconcilierile dintre Ileana Sterp și soțul ei
– Andreea Esca în tinerețe: „Leșini de râs” – Cum arăta prezentatoarea de știri la 22 de ani
– Shakira și Tom Cruise: Speculații despre o posibilă relație după apariția lor la un eveniment

**Ileana Sterp: „Am avut multe provocări în copilărie”**

În cadrul podcastului „În oglindă”, Ileana Sterp a povestit despre dificultățile cu care familia sa s-a confruntat. Tatăl lor a plecat când erau copii, iar mama lor, Geta, i-a crescut singură, înfruntând numeroase dificultăți financiare.

„Am crescut cu multe lipsuri. Mama se străduia să ne întrețină zi de zi și adesea rămâneam fără bani pentru pâine. Ea nu dorea să arate că avem probleme financiare și ne trimitea să cumpărăm pâine, deși nu aveam bani. Îmi amintesc aceste momente cu drag, pentru că ne-au format așa cum suntem acum”, a declarat Ileana în podcast.

**Regrete legate de plecarea tatălui**

Ileana Sterp, acum căsătorită cu Daniel Aloman și mamă a doi copii, a declarat că regretă plecarea tatălui lor. Dacă ar putea, ar schimba decizia tatălui de a părăsi familia.

„Tatăl nostru a fost întotdeauna de părere că are dreptate și, în ciuda greșelilor noastre de adolescenți care l-au supărat, el a plecat fără să se răzgândească. Deși acum este într-o relație cu o altă femeie, nu avem alți frați și regretăm că nu a rămas alături de noi”, a spus Ileana.

**Decizia de a se boteza ortodox**

Ileana Sterp a decis să facă botezul ortodox, deși familia sa obișnuia să frecventeze o biserică penticostală. Această alegere a fost neașteptată și a fost primită cu scepticism de unii membri ai familiei și ai comunității ortodoxe.

„Am început să studiez Biblia și să mă interesez de diferitele practici religioase. Deși am primit critici și întrebări, am ales să fac botezul ortodox. Familia nu a fost foarte susținătoare, dar sora mea a participat la ceremonie, chiar dacă a fost de la distanță”, a încheiat Ileana Sterp.