Cum arată Camelia Constantinescu, singura femeie “nemondenă” iubită de Ștefan Bănică**

Camelia Constantinescu este o prezență discretă în viața lui Ștefan Bănică, preferând intimitatea în locul expunerii publice. Deși nu se află în centrul atenției mediatice, ea a adus în viața artistului un dar de neprețuit – primul lor copil, Radu Ștefan.

Recent, Radu Ștefan a găsit o modalitate specială de a-și exprima urările de “La mulți ani” mamei sale. De remarcat este faptul că, spre deosebire de alte iubite celebre ale artistului, Camelia nu este o figură publică.

Ștefan Bănică, un nume proeminent în rock’n’roll-ul românesc, a avut mai multe relații notabile de-a lungul timpului, inclusiv cu Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Lavinia Pârva.

În ciuda acestui context, Camelia Constantinescu rămâne o persoană specială în viața artistului. Ea este mama primului său fiu, Radu Ștefan Bănică (în vârstă de 20 de ani), și este singura parteneră a artistului care nu provine din lumea mondenă. Camelia a fost o prezență importantă în trecutul și prezentul său și va rămâne, probabil, și în viitor.

Deși Camelia a avut o relație cu Ștefan Bănică timp de 5 ani, cei doi s-au despărțit în 2005, când fiul lor avea doar 4 ani. Radu Ștefan trăiește cu mama sa, dar menține o relație excelentă cu tatăl său și cu soțiile acestuia, Andreea Marin și Lavinia Pârva. Tânărul este de asemenea apropiat de frații săi, Ana Violeta și Alexandru. Trăsăturile sale distincte și expresia sa blândă reflectă influența părinților săi.

Ștefan Bănică are trei copii cu trei partenere diferite. Radu Ștefan, fiul său cu Camelia Constantinescu, a împlinit recent 20 de ani și este student la UNATC. În plus, și-a deschis propria afacere în București, moștenind șarmul tatălui său. Ana Violeta Bănică este fiica sa cu Andreea Marin, născută pe 15 decembrie 2007, iar Lavinia Pârva, actuala sa soție, i-a dăruit un alt fiu, Alexandru, născut pe 13 mai 2019.