Oana Ciocan, mesaj trist după despărțirea de Jador! Tânăra a spus clar care este cel mai mare regret al său

Oana Ciocan a făcut recent o dezvăluire surprinzătoare, la câteva săptămâni după ce a încheiat relația cu Jador. Ce a spus?

Oana Ciocan și Jador au avut o poveste de dragoste intensă, dar scurtă. Deși manelistul i-a făcut propunerea de căsătorie și păreau să aibă un viitor strălucit împreună, relația lor s-a încheiat neașteptat după câteva luni. Ambii au încercat să fie rezervați în privința motivelor despărțirii.

Recent, Oana a făcut o dezvăluire neașteptată în urma unui mesaj primit de la un fan. Acesta i-a scris despre plecarea ei dintr-o emisiune TV în care a fost și Jador.

„Îmi pare rău că ai plecat atât de repede din sezonul(…), dar așa a fost să fie! Te urmăresc cu drag și îți doresc toate cele bune”, a fost mesajul fanului.

Oana a răspuns cu regret: „Cuvintele nu pot descrie regretul meu personal în legătură cu acest subiect, dar sper să am ocazia să revin pentru revanșă și câștig. Mulțumesc din suflet pentru mesajul frumos!”

După despărțire, Oana Ciocan a postat un mesaj pe rețelele sociale, în care a subliniat că relația pe care o știau fanii nu mai există de ceva timp. A mulțumit tuturor și a subliniat importanța bunătății și iubirii în viață.

„Relația pe care o știați nu mai există de ceva timp. Nu mai este cazul de asociere, dar vreau să vă mulțumesc tuturor. Viața este un joc de care trebuie să ne bucurăm, așa că să o trăim frumos. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot, bine sau rău, El știe mai bine de ce. Răspândiți bunătate și iubire sinceră, toți avem nevoie de asta! Să aveți o zi frumoasă!”