Reacția Deei Maxer, după ce a fost întrebată dacă va merge la nunta lui Dinu Maxer cu Magdalena Chihaia

Deea Maxer a reacționat cu umor atunci când a fost întrebată de un utilizator online dacă va lua parte la nunta fostului său soț, Dinu Maxer, cu Magdalena Chihaia. Iată ce a spus viitoarea mireasă în replică!

Deea Maxer și Dinu Maxer au fost unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc, dar relația lor s-a încheiat. După despărțirea de Deea, Dinu a găsit fericirea alături de Magdalena Chihaia, pe care a cerut-o în căsătorie într-un cadru romantic.

Recent, un urmăritor a întrebat-o pe Deea Maxer dacă va participa la nunta fostului ei soț. Răspunsul său a fost ironic și plin de umor: „Desigur, prezint nunți ca MC, onorariu 2.000 de euro cu contract pe propria firmă”.

Întrebată de jurnaliști, Magdalena Chihaia a confirmat că Deea Maxer nu va fi invitată la evenimentul lor. „Nu, nu va fi invitată. Face parte din trecutul lui Dinu, iar noi vrem să ne concentrăm pe prezentul nostru”, a spus Chihaia.

Într-o apariție recentă la Star Matinal, Dinu Maxer a menționat că nu au planuri imediate pentru nuntă. „A trecut un an de când suntem împreună și nu ne grăbim. Ar putea trece încă un an până când vom ajunge în fața altarului”, a declarat Dinu Maxer.