La 42 ani, Alexandra Ungureanu încă locuiește cu mama ei, deși deține propria ei locuință. Care e adevăratul motiv

Alexandra Ungureanu, cunoscută din Asia Express, a decis să rămână să locuiască cu mama ei, în ciuda faptului că deține un apartament propriu.

Deși Alexandra Ungureanu a achiziționat recent un apartament aproape complet mobilat și finisat, ea continuă să locuiască cu mama ei. Într-un interviu recent, artista a explicat că nu a reușit încă să finalizeze toate detaliile necesare pentru a se muta în noul său cămin. Ea a menționat că apartamentul este „aproape gata”, dar încă mai sunt câteva aspecte de care trebuie să se ocupe înainte de a putea locui acolo.

„Apartamentul este complet mobilat în proporție de 85%, dar încă am de făcut curățenie, să mobilăm logia și să-l accesorizez așa cum îmi doresc. Am preferat să aștept până când totul va fi perfect, dar din păcate nu am avut timp să finalizez. De aceea, nu m-am mutat încă”, a declarat Alexandra pentru Unica.

Artista a început să-și transporte unele dintre lucruri în apartament și merge frecvent acolo pentru a-și lua haine. „Acum, de exemplu, trebuie să merg la apartament să iau câteva haine pentru o filmare. Mi-am făcut un inventar destul de bun și știu exact ce am acolo și ce am aici. Uneori, anumite lucruri dispar, dar sper să le găsesc într-un loc neașteptat sau să le uit complet.”

Alexandra plănuiește să dedice timp pentru a organiza toate hainele pe care nu le mai folosește și intenționează să le doneze. Noua sa locuință este situată în sectorul 3, iar ea a ales această zonă pentru a fi aproape de Parcul IOR, un loc pe care îl adoră.