Cu cine s-ar fi măritat Andra dacă nu-l cunoștea pe Cătălin Măruță?

Andra și Cătălin Măruță au plecat recent într-o vacanță în străinătate alături de familie, bucurându-se de momente de neuitat împreună cu copiii, cumnații și cei dragi. În cadrul acestei vacanțe, celebra artistă a organizat o ieșire specială pentru sora ei, soțul și copiii lor, la un concert susținut de Ricky Martin, marea pasiune a Andrei din tinerețe. Reacția amuzantă a lui Cătălin Măruță a fost de neratat.

### Andra Măruță a fost „îndrăgostită” de Ricky Martin în tinerețe

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, fiind împreună de mai bine de 15 ani. Ei și-au găsit fericirea completă alături de copiii lor, Eva și David, cu care petrec foarte mult timp împreună.

Recent, jurata de la „Românii au talent” a povestit pe Instagram că și-a scos familia în oraș la un eveniment de neuitat, și anume un concert susținut de faimosul cântăreț Ricky Martin. Cu simțul umorului extrem de dezvoltat, Cătălin Măruță a făcut o glumă în stilul său caracteristic, comentând asupra afinității speciale pe care soția lui, Andra, o dezvoltase față de celebrul artist latinoamerican, aidoma celor mai multe dintre copilele generației 90.

„Andra: Astăzi, dragilor, eu îi scot la un concert. Unde credeți? La Ricky Martin.

Cătălin Măruță: Trapperii mei, unde sunteți? După ce că ieri ați fost la bunicul Tom Jones, azi mergeți la Ricky Martin.

Andra: Ne scoate Cătălin, apoi, la Luis Miguel.

Cătălin Măruță: La Luis Miguel, mai avem un concert, așa că, dacă tot suntem în vacanță, să avem concerte! Aici sunt toate fanele lui Ricky Martin care au fost îndrăgostite de el în tinerețe.

Andra: Da, și mie mi-a plăcut! Și surorii mele. Generația…

Cătălin Măruță: Voiai să te măriți cu el!

Andra: Voiam, da, dar l-am găsit pe Ricky Martin de România.”

### Familia Măruță a sărbătorit ziua de naștere a mezinei lor, Eva

Eva Măruță a împlinit recent 9 ani, iar părinții ei i-au organizat o petrecere surpriză în intimitatea căminului lor. Micuța actriță s-a bucurat de compania familiei și a celor apropiați, a cântat, a mâncat tort, a spart baloane și a primit o grămadă de cadouri.

„La mulți ani, Eva! Îmi aduc aminte azi de momentul în care am aflat că sunt însărcinată, de clipa în care te-am văzut și te-am ținut în brațe, de primii pași… Timpul zboară și deja ești o fetiță mare, dar pentru mine rămâi mereu puiul meu. Să rămâi mereu la fel de sinceră și bună, să nu lași lumea să te schimbe! Te iubim! ❤️”, a scris Andra pe contul său oficial de Instagram.

### Concluzie

Vacanța familiei Măruță a fost marcată de momente frumoase și amintiri de neuitat. De la concertul lui Ricky Martin, care a stârnit nostalgii și glume, până la sărbătorirea zilei de naștere a micuței Eva, fiecare moment a fost special și plin de bucurie. Andra și Cătălin continuă să împărtășească cu fanii lor aceste momente prețioase, evidențiind astfel legătura puternică și dragostea care îi unește.