Dana Budeanu, noi critici dure la adresa lui Carmen Iohannis

Dana Budeanu, una dintre cele mai cunoscute și controversate creatoare de modă din România, a lansat un atac dur la adresa Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, în urma apariției acesteia la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris. Iată ce a spus vedeta despre ținuta aleasă de soția președintelui Klaus Iohannis!

### Dana Budeanu critică ținuta aleasă de Carmen Iohannis la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris

Carmen Iohannis, soția președintelui României, Klaus Iohannis, a purtat la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris o rochie elegantă, albă, completată de un pulover. În picioare, Prima Doamnă a României a ales o pereche de pantofi eleganți, cu toc pătrat. Cu toate acestea, ținuta nu a fost deloc apreciată de Dana Budeanu.

### „Cum este posibil așa ceva de 10 ani?”

Dana Budeanu, cunoscută pentru comentariile sale acide și lipsa de menajamente, nu a ezitat să își exprime dezaprobarea față de alegerea vestimentară a Primei Doamne. Într-o postare pe rețelele sociale, creatoarea de modă a criticat dur ținuta lui Carmen Iohannis, argumentând că aceasta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor pentru un eveniment de asemenea anvergură.

„Ce se întâmplă concret? S-a aterizat cu avionul privat la Paris? Da! Bravo! Eu sunt pentru! Intrăăăăăă la Dior și la Chanel, ia patru ținute țiplăăăăă și atââât! Chemat păr make-up la hotel și aia a fost! E Pariiis! E oriceeeee! Cum este posibil așa ceva de 10 ani??? Băăăă de 10 ani???????????”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

### Apel la eleganță și rafinament

Dana Budeanu a continuat critica, subliniind că, având acces la resurse și la branduri de lux, Carmen Iohannis ar fi trebuit să își aleagă ținute care să reflecte eleganța și rafinamentul cerut de un asemenea eveniment. Critica a fost direcționată nu doar asupra ținutei în sine, dar și asupra modului în care aceasta a fost pregătită. Dana Budeanu a sugerat că, în loc să profite de oportunitatea de a achiziționa ținute de la case de modă renumite, Prima Doamnă a optat pentru o abordare care a lăsat mult de dorit.

### Reacții și impact

Comentariile Danei Budeanu au generat o serie de reacții pe rețelele sociale, unele susținându-i punctul de vedere, în timp ce altele au considerat că atacul la adresa Primei Doamne a fost exagerat. Cu toate acestea, opinia Danei Budeanu a stârnit o dezbatere despre standardele de modă și eleganță în rândul figurilor publice, mai ales în contextul unor evenimente de anvergura Jocurilor Olimpice.

### Concluzie

Critica vestimentară adusă de Dana Budeanu la adresa lui Carmen Iohannis a evidențiat așteptările ridicate pe care publicul le are de la personalitățile publice în ceea ce privește aparițiile lor oficiale. Deși opiniile sunt împărțite, dezbaterea rămâne un exemplu clar al interesului constant pentru modă și imagine în viața publică.