Când începe Mireasa, sezonul 10!! Simona Gherghe a fost înlocuită de o altă vedetă de la Antene

Premiera noului sezon al emisiunii *Mireasa* va avea loc în curând, iar telespectatorii sunt pregătiți pentru o serie de surprize captivante chiar din primele episoade.

*Mireasa*, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni matrimoniale din România, își începe sezonul 10 la Antena 1. Acest sezon promite să aducă o mulțime de surprize și momente emoționante pentru public.

**Când începe noul sezon al emisiunii Mireasa?**

Sezonul 10 al *Mireasa* va debuta pe 29 iulie la Antena 1, începând cu ora 14:00. Fanii vor putea urmări emisiunea în fiecare zi lucrătoare, de luni până vineri, la aceeași oră.

În această rundă, opt fete și opt băieți vor începe o nouă aventură, trăind împreună și având ocazia să își găsească sufletul pereche. Casa Mireasa va fi filmată non-stop, oferind spectatorilor o privire detaliată asupra vieților și relațiilor concurenților.

Sezonul 10 aduce schimbări importante: emisiunea va fi filmată într-un nou platou și Casa Mireasa va fi complet reamenajată, oferind un cadru proaspăt pentru toate întâmplările și emoțiile care vor avea loc.

**Mirela Vaida va prezenta primele episoade ale sezonului 10**

În primele episoade ale sezonului, telespectatorii nu vor avea ocazia să o vadă pe Simona Gherghe la cârma emisiunii. În schimb, Mirela Vaida va fi gazda noilor concurenți. Vedeta a anunțat vestea pe rețelele sociale și a exprimat entuziasmul și emoția ei pentru această provocare.

„Voi înlocui temporar pe colega noastră, Simona, care se bucură acum de o scurtă vacanță. Sunt profund legată de acest proiect, întrucât colaborarea mea cu Antena 1 a început aici acum aproximativ 14 ani. Abia aștept să îi cunosc pe noii concurenți și să împărtășesc această experiență cu publicul în direct la Antena 1”, a declarat Mirela Vaida.

Simona Gherghe, aflată în vacanță, le-a transmis telespectatorilor că se va întoarce curând. „Îi mulțumesc Mirelei pentru implicarea ei totală în acest proiect. Deși sunt plecată, voi urmări cu mare interes noii concurenți și le doresc succes în această aventură”, a adăugat Simona Gherghe.