Dezvăluire surprinzătoare făcută de Luminița Becali despre căsnicia sa

Duminică, 14 iulie, familia Hagi a avut parte de o zi specială, marcând căsătoria religioasă și petrecerea de nuntă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Printre cei peste 500 de invitați s-a aflat și Gigi Becali, însoțit de soția sa, Luminița, care a avut o prezență discretă dar surprinzătoare.

Deși Luminița Becali este cunoscută pentru natura sa rezervată, recent a făcut o dezvăluire neașteptată despre căsnicia sa de 30 de ani cu Gigi Becali. Cunoscut drept patron al FCSB și figura proeminentă în sportul românesc, Gigi Becali a vorbit deschis despre iubirea sa față de soția sa într-un videoclip viral apărut în 2023.

În acest videoclip, Becali a exprimat cât de mult o prețuiește pe Luminița, spunând: „Eu pe nevasta mea o iubesc… Dacă ar trebui să moară nevastă-mea, prefer să mor eu. Vreau să trăiască ea pentru copiii noștri. Cum spune Hristos, eu îmi iubesc soția, dar știm că Hristos e capul meu, iar eu sunt capul femeii mele. Hristos a dat viața pentru biserică, iar eu trebuie să-mi dau viața pentru soția mea!”

În aceeași zi cu nunta fiului lor, Luminița Becali a oferit și ea o declarație rară despre secretul unei căsnicii atât de lungi: „Înțelegere, respect, iubire… Cred că am spus totul.”

În weekend-ul trecut, Palatul Știrbey a găzduit o nuntă spectaculoasă pentru Ianis Hagi și Elena Tănase. Gică Hagi a investit aproximativ 200.000 de euro pentru a organiza o petrecere de vis, la care au fost prezenți membrii familiei, colegi din fotbalul românesc și prieteni apropiați. Gigi Becali a fost unul dintre cei care au animat atmosfera la acest eveniment memorabil.