Florin Busuioc, declarații incredibile! Ce spune despre fiul lui pe care l-a părăsit la o lună după ce s-a născut. „Mi-am lăsat familia

Florin Busuioc a oferit recent detalii despre viața sa personală în cadrul emisiunii „E OK să fii vedetă?” moderată de Dana Săvuică, aducând în prim-plan subiecte delicate și neobișnuite.

În discuția sa, cunoscutul prezentator de la PRO TV a abordat motivele care l-au determinat să se distanțeze de familia sa, afirmând că nu simte regrete pentru deciziile luate. Busuioc a explicat că această alegere a fost crucială pentru cariera sa și pentru conexiunile importante pe care le-a stabilit în lumea profesională.

Florin Busuioc a reconectat recent cu fiul său și a împărtășit dificultățile întâmpinate de-a lungul timpului. Actorul a subliniat că dacă nu ar fi avut curajul să facă schimbări radicale în viața sa, nu ar fi reușit să ajungă la nivelul profesional dorit și nu ar fi întâlnit persoane esențiale care i-au influențat parcursul.

În cadrul interviului pentru revista OK Magazine, Busuioc a recunoscut că în 1990, visul său principal era să fie un actor de succes pe scena teatrală, fără intenția de a pătrunde în televiziune. El a menționat că, în ciuda sentimentului de vinovăție resimțit în legătură cu deciziile sale, nu regretă alegerea făcută, considerând că a fost necesară pentru dezvoltarea sa profesională.

Busuioc a vorbit și despre relația sa complicată cu fiul său, exprimându-și regretul pentru modul în care s-au desfășurat lucrurile și subliniind că a făcut eforturi de a-i transmite sprijin în momente dificile, cum ar fi după infarctul suferit de fiul său pe scenă. În perioada respectivă, actorul a fost mai puțin prezent pe micul ecran.

„În anii ’90, când eram la Piatra Neamț și aveam o familie acolo, nu m-aș fi gândit niciodată că voi ajunge în televiziune. Atunci visam doar la teatru. Am făcut alegeri dificile, inclusiv să îmi las familia pentru a urma propriile aspirații. Chiar dacă mă simt vinovat pentru anumite lucruri, nu regret nimic,” a declarat Florin Busuioc pentru OK Magazine.