Gestul emoţionant pe care Leonard Doroftei îl face zilnic, când vine în România .Care este cel mai mare regret al fostului campion mondial

Leonard Doroftei, fost campion mondial la box, trăiește o amintire emoționantă legată de pierderea mamei sale din 2016. De fiecare dată când revine în România, el urmează un ritual deosebit care reflectă dorul și respectul său profund pentru ea.

În zilele petrecute la Ploiești, Doroftei vizitează zilnic cimitirul unde este înmormântată mama sa. El aduce cu el două cafele, un obicei care îl ajută să-și gestioneze durerea și să păstreze o legătură spirituală cu cea care i-a fost alături în momentele dificile.

Leonard Doroftei a discutat despre acest ritual într-un podcast, cu emoție și lacrimi în ochi. „Când ajung acasă, primul lucru pe care îl fac este să merg la mormântul mamei, unde îmi beau cafeaua. Îmi place să stau acolo și să reflectez. Este un moment prețios pentru mine, când îmi beau cafeaua cu mama în gând, la mormântul ei, în Ploiești”, a spus el.

Pentru Doroftei, acest ritual reprezintă nu doar un omagiu, ci și o ocazie de a se reconecta cu amintirile frumoase ale mamei sale și de a reflecta asupra importanței relațiilor familiale. El își amintește cu regret momentele în care nu a fost suficient de atent și iubitor cu mama sa și îndeamnă pe toți să prețuiască fiecare moment petrecut cu părinții lor.

„Am avut și eu momente în care am fost impulsiv și am strigat la mama. Acum, mi-am dat seama că nu merită să-ți varsă furia pe cei care te iubesc cu adevărat. Nu mai strigați la părinți, nu le vorbiți urât, pentru că nu știți cât timp îi mai aveți alături. Lacrimile sunt o formă de relaxare și de eliberare”, a mai adăugat Doroftei.

După o perioadă complicată în România, Doroftei a ales să se stabilească în Canada, căutând liniște și o schimbare în viața sa. El a explicat că mutarea nu a fost o evadare, ci o necesitate pentru a găsi pacea de care avea nevoie. „Nu am plecat din România pentru a scăpa de probleme, ci pentru a găsi o schimbare. Am simțit că totul devenea din ce în ce mai greu”, a declarat el.

În România, Doroftei s-a confruntat cu insomnii și o stare generală de neliniște, aspecte pe care le-a resimțit adânc în perioada în care a trăit acolo. „15 ani am suferit de insomnie și nu știu cum m-a suportat soția în această perioadă. Mi-a plăcut să stau între oameni, dar am realizat că am neglijat familia. Au fost reproșuri, dar nu în mod agresiv, ci într-un mod constructiv”, a adăugat Doroftei.

Astăzi, Doroftei își continuă drumul cu amintirea mamei sale aproape, și cu dorința de a trăi o viață plină de respect și iubire față de cei dragi.