Alina Pușcaș, dezvăluire uimitoare. Mulţi ar condamna-o pentru acest gest .De ce vedeta a refuzat să meargă la înmormântarea tatălui ei

Alina Pușcaș a ales să nu participe la înmormântarea tatălui său, și, în ciuda divorțului părinților săi, adevărata provocare pentru ea a fost distanța emoțională care s-a creat între ea și tatăl său.

Potrivit declarațiilor sale, despărțirea părinților nu a fost singura sursă de durere; ruptura de tatăl său a avut un impact și mai profund asupra ei. Alina a explicat că legea a decis ca ea să rămână cu mama ei, în ciuda dorinței tatălui său de a avea o relație mai strânsă cu ea. După ce tatăl ei a început o nouă familie, legătura lor s-a distanțat considerabil.

„Relația noastră a devenit formală și distantă. Eu eram prinsă între doi adulți care nu se mai înțelegeau, iar acest lucru a fost foarte dureros pentru mine. Însă, am reușit să transform această experiență într-o lecție valoroasă pentru maturitatea mea,” a spus Alina Pușcaș pentru Viva.ro.

Alina a mai adăugat că, în ciuda dorinței sale de a învăța schiul, tatăl ei, care era instructor de schi alpin la Clubul Steaua, nu i-a oferit niciodată această oportunitate. De asemenea, a menționat că a participat doar la priveghiul tatălui său și nu și la înmormântare.

„Am aflat cu surprindere că tatăl meu era profesor de schi alpin, dar nu am avut niciodată ocazia să învăț acest sport de la el, în ciuda faptului că îmi exprimam deseori dorința de a învăța. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai implicat în viața mea, să ieșim împreună și să petrecem timp de calitate. Dar, în realitate, el nu a fost niciodată prezent, nici măcar la evenimente importante precum festivitatea de terminare a liceului,” a completat actrița.