Tenismenul este extrem de ataşat de fetiţele Andreei Bălan. Gestul emoţionant pe care l-a făcut faţă de Clara şi Ella

Victor Cornea are o legătură foarte strânsă cu fetițele Andreei Bălan, Clara și Ella, care îl admiră profund. În același timp, micuțele îl adoră, iar Andreea este și ea apropiată de fiul lui Victor, Luca.

Victor exemplifică perfect ideea că „părintele nu este doar cel care te naște, ci și cel care te crește”. Tenismenul își răsfață nu doar partenera, ci și fetițele acesteia ori de câte ori are ocazia.

Recent, Victor Cornea a făcut o surpriză plăcută Andreei Bălan, oferindu-i un buchet splendid de trandafiri. În plus, le-a adus fetițelor artistei buchete identice, stârnind astfel emoții și bucurie. Imaginile cu reacțiile fericite ale copiilor au fost împărtășite de Andreea pe rețelele sociale, reflectând satisfacția ei față de relația frumoasă dintre partenerul ei și copiii săi.

Acest gest nu este o noutate; anterior, Andreea a publicat un videoclip în care, în timp ce se afla în mașină cu fetițele, Victor a intrat într-o florărie și a revenit cu un braț plin de flori pentru întreaga familie.

La începutul lunii iunie, Victor și Andreea au celebrat un an de relație, ocazie cu care au avut o sărbătoare alături de copii la un restaurant. Tortul aniversar a fost personalizat cu mingi de tenis, având chiar o figurină ce îl reprezenta pe sportiv, reflectând pasiunea și cariera lui în domeniu.